nici in training arena nu se joaca cinstit

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de »яσmέσ•Bσў«ìŋ$aŋę»RO, 17 Oct 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. deci dupa cum spune si titlul am sa va dau o filmare cu o lupta in TA in care ,de obicei dau45k dmg cu x4 si 34k cu x3 ,sa vedeti cat trag int-un pet la care abia daca se vede ca-i scade hp sau scut.daca pina si in TA unde nu cred ca au nimik de castigat tot folosesc programe,sau aici au ocazia sa le incerce ,inainte sa le foloseasca pe harti.,asta se intampla la ora 19,23 pe eg5.daca se poate verifica manual asta faceti-o si vedeti care este treaba.

2. De acum va trebui să ne gândim de două ori când sancţionăm pe cineva pe chat, pentru provocări. Oare, afirmaţii de genul "te face şi petu` meu" sau "niciun pet nu poţi face" mai pot fi considerate provocări?! :rolleyes:

Fă-ţi un bine: şterge-ţi filmarea de pe Youtube! Mai fă-ţi un bine: învaţă jocul, cu bunele şi mai puţin bunele lui!

...încadrarea temei la "Întrebări de început de joc" e puţin cam mult ... ;)

_»ΣLΣЙλ«_[WΔЯ™] apreciază asta.
  3. se vedea clar in filmare ca la un moment dat nu mai puteam da dmg,dar asta nu prea va intereseaza,deci se pot folosi programele in continuare.ms oricum de ,,sfat,,.

4. Intradevar programele sunt inca in voga "dar" cine foloseste vor platii cu conturile lor mai repede sau mai tarziu.
    Stiu foarte multi care au folosit si au fost pedepsiti.
    Acesti useri care folosesc aduc unele avantaje firmei bigpoint prin achizitioanarea rabatului si a optiunii premium player, iar acestea aduc un venit firmei.
    "Nu zic ca, prin asa ceva se mentine bp in top dar aduc si acestea benifici firmei."
    Repet...mai repede sau mai tarziu le va veni si vremea celor ce nu au fost inca "depistati ca useri bot" cu cat ca sunt luati in evidenta.
    in rest cele bune domnilor
    Aviz celor ce folosesc programele neloiale jocului "TAOTE AU UN SFARSIT INTR-O BUNA ZI"

5. Vladut

Vladut User

poate din cauza protocoalelor de eschivare puse pe pet nu ai reusit sa-l nimeresti :)

6. nu ai vazut prima lupta ca nici lui nui dadeam dmg.cand am picat tot cu el am facut repede filmarea.

7. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Alea nu se pune la pet?

8. Despre PET era vorba...

Din videoclipuri se poate vedea doar că nu tragi, atunci când pui ţinta, iniţial, pe jucător. ;)

...iar dacă mai deschizi o temă deja închisă... :)

Temă închisă.

_»ΣLΣЙλ«_[WΔЯ™] apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.