Neprimirea e-mail-ului de confirmare

Discuție în 'Probleme generale' creată de Klawn, 5 Aug 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Klawn

Klawn User

De doua luni trimit mereu si nu ami vine linkul de confirmare !!!!!!!!!!!! de altmiteri anscrierea la joc se face an baza unui email ce se antampla de nu ami soseste linkul ????? scrie mereu ti am trimis un email verificati casuta postala .......da nimic si mai am un cont la Depolis care este tot la BigPoint mi a trimis linkul imediat si la voi de ce nu functioneaza ????????

2. fa suport , e posibil sa ai mail-ul blocat ca sa nu mai primesti notificari de la dark

3. Krak

Krak User

aici e doar forum pentru DarkOrbit nu si pentru Depolis!!!! pentru Depolis vb pe alt forum

4. Bismut

Bismut User

A dat un exemplu, ce sari asa ?

Daca ai contul de doua luni si nu ai reusit sa confirmi emailul deoarece nu primesti nimic de la ei incearca cu alta adresa, posibil sa fie din cauza emailului deoarece eu am testat acum si totul merge perfect.

Modificat ultima dată de către moderator: 8 Aug 2016
  5. ai incercat sa vezi daca nu intra direct in spam?

6. Aţi verificat cele sugerate de ***Tora_Bora***?

7. Klawn

Klawn User

Am ancercat tot ce sa putut am trimis si la suport ami trimite ca este totul an regula toate datele de user ID cont server user agent..... nu pricep unde ajunge linkul trimis de joc daca mie nu ami intra nimic nici la spam . am facut proba facandumi conturi pe la alte jocuri crezand ca este o problema de la serviciul yahoo da nu sa antamplat nimic a functionat serviciul Email ce sa mai zic mai ancerc ma gandesc sa nu fie de la providerul de internet ....!!!!

8. Reveniţi către serviciul suport cu rugămintea să verifice dacă nu cumva adresa dvs. de e-mail este pe vreun "black list". Din câte ştiu eu, o astfel de verificare va dura ceva timp, în această perioadă.