Nelamuriri

Discuție în 'Probleme generale' creată de «»†Ξ讯«», 14 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salut ... am si eu cateva probleme :
    1. Nu pot echipa slot CPU 4 pe hala 2 am incercat cu navele veng,leonov . pe langa faptul ca cpu-ul nu merge nu pot echipa nimic in rubrica EXTRA ( cpu munitie,rachete robot reparatii etc )
    2. Am citit aici ca a fost ceva probleme la dmg drone .. timp de 5 zile am pocnit din diferite motive ..si nu am primit dmg la ele . dar vad ca azi s-a rezolvat
    3. Daca se poate eu folosesc Opera , dar de 2 zile pe EG2 merge foarte greu .. se blocheaza nava in portal ori pe harta ori cand fac un npc sau inamic .. si tot asa greu ma pot accesa contul pentru ca se incarca browser-ul in prostie .. si tin sa mentionez ca probleme nu am cu pc-ul si nici cu legatura de internet ..
    Daca se poate sa ma ajutati cu cateva sfaturi ? o_O

2. 1. Şterge configuraţiile navei şi încearcă să reechipezi.

2. S-a rezolvat ce: că nu mai "pocneşti" sau că dronele primesc daune?! Ai citit aşa ceva: Dronele nu primesc daune.

3. Sfatul ar fi să citeşti ceea ce este deja scris pe acest forum, respectiv aici, în legătură cu "blocatul".

3. 2. acolo m-am referit ca am murit in joc dar dronele nu au primit daune o perioada buna de timp .
    Multumesc pentru ajutor

4. Spor la joc!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.