nelamurire

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de bobomb, 13 Feb 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. bobomb

  bobomb User

  Buna seara, am o intrebare,daca fac o alta adresa de messenger nou pe care sal mut contul meu fiindca prea multi stie adresa mea asta pe care o am acuma si ma tem ca-mi sparge cineva si imi fura contul, am voie pentru siguranta mea sa mut pe noua adresa de messenger contul pe care il detin ? Varog sa-mi raspunda si un Admin fiindca treaba e serioasa si sa inchida dupa raspuns subiectul multumesc
   
 2. CooL|HD

  CooL|HD User

  Da, normal ca ai voie sa muti contul pe alta adresa, dar nu ai voie sa-l comercializezi, asta insemnand sa nu beneficezi de nici un folos de pe urma lui, cred, dar sigur este voie, stai linistit :)
   
 3. bobomb

  bobomb User

  Multumesc pentru raspuns. Dar sa detii 2 nave ai voie?
   
 4. Hermes

  Hermes Guest

  Ai voie sa-ti modifici adresa de mail pe care este un cont , ori de cate ori doresti sau consideri ca este vital pentru securitatea contului de joc.

  Ai voie sa detii mai multe conturi pe una sau mai multe adrese de mail, ceea ce nu ai voie este ca aceste conturi sa interactioneze intre ele, sa beneficiezi de foloase necuvenite , cum ar fi de exemplu: realizarea unei misiuni cu nave , unul din conturile tale sa distruga alt cont care sa-ti apartina.

  Atat timp cat joci pe fiecare cont separat, nu exista nici o problema.
   
 5. bobomb

  bobomb User

  Multumesc pt raspuns Hermes, ideia mea a fost pentru siguranta mea si sa detin doua conturi pt mine sa ma distrez nu sa fac mis cu ele nici in gand numi trece incaodata multumesc pentru informatie pe care mi-ati dat tema se poate inchide.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.