Nelamurire EE in 4x

Discuție în 'Probleme generale' creată de techn9ne, 23 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. techn9ne

techn9ne User

buna,imi explica si mie cineva va rog cum se face ca FARA pachet avantaj Dublu XL in hartile 4x se primeste 2 energi pt GG, dar cu Pachetul in cauza doar 3???? daca hartile 4x au un bonus de 50% dar la EE pt GG nu se poate imparti la jumate ...cum se face ca la cumpararea pachetului se poate inmulti doar 0.5? de ce nu se poate inmulti cele 2 EE fiind socotit 100% fata de pachetul pachetul avantaj? nu mi se pare corect situatie data ... sau mai bine zis mi se pare fara rost pachetul in cauza ...

2. Dupa cum ai spus si tu in hartile pvp cutiile sunt mai mari cu 50% fata de hartile normale,fa si tu un calcul ,50% dintr-un GG cat face? Daca-ti da cumva doua GG-uri inseamna ca matematica mea e mai jalnica decat pare,iar daca-ti da 1.5 GG ,inseamna ca cei de la BP ne-au dat 50% in plus din partea casei :D
    Prin urmare cu ajutorul pachetului avantaj dublu XL,duplicator,sub un alt nume :rolleyes: , iti mareste fiecare cutie cu 100% ,de aici facem un alt calcul , din primul calcul ne-a dat 1.5 GG dintr-o cutie ,acum punem pachetul duplicator 1.5 x 2 = 3 GG ,cat de simplu :rolleyes:
    Sper ca ti-am putut fi de ajutor :)
    Ps: Daca vrei 4 GG dintr-o cutie pvp cumpara protocoale la pet si vei avea o surpriza :rolleyes:

3. Seth[RO]

Seth[RO] User

Adica, mai pe scurt, ti se dubleaza valoarea DE BAZA a cutiei, valoarea ei din hartile normale, la care ti se adauga apoi bonusul obisnuit al hartii pvp. E de recomandat ca pe viitor, inainte sa efectuezi o achizitie sa te documentezi putin pe forum, faq, chat sau TS, astfel incat sa eviti orice "dezamagire" :)
    Succes!

4. techn9ne

techn9ne User

nu mi se pare lamuritor .... pai care este valoarea de baza in 4x? nu 2? pentru simplul fapt ca ... nu se face valenta ...adica la 2 cutii bonus cu energii sa egal cu 3 energii primite .... si daca se poate da-mi un link unde este lamurire despre cele patite de mine .... sint cititor de forum Darkorbit de 6 ani. daca asa zisa valoare de baza mentionata de tine seth ... 1 + 0.5 bonusul harti pvp nu ti se pare cinstit ca la 10 energii adunate pe 4x sa ti se scada cele 5 care sint in plus? apropo rog pe un posesor de pachet rabat daca se poate sa imi imparteasca in pv sau aici (daca se poate) problemele aprute dupa cumpararea pachetului. multumesc anticipat!

5. Amice,ti-am explicat cum vine ,initial (acum cativa ani) in pvp primeai doar 1 GG ,desi primeai 150 uri din cutia maxima ,iar multora nu li sa parut corect sa primeasca 1GG ,asa ca BP le-a oferit 2 ,restul povesti il gasesti in postul meu anterior :)

Iar in legatura cu rabatul nu este nici o problema ,ti se ofera o reducere de 25% ,asa cum este scris in descrierea pachetului

6. techn9ne

techn9ne User

nu mi-ai explicat nimic ... stiu ucm era si stiu cum este ..doar ca un ele amanunte nu corespund matematici de baza ... se pare ce cei competenti sa raspunda sunt in concediu ... adica da e sarbatoare :D sarbatori fericite all in special staffului ... poate dupa sarbatori primesc un raspuns competent ..

7. Hermes

Hermes Guest

Explicatie perfecta, multumim.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.