NEDUMERIRE?!

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de Tibles, 5 Ian 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Tibles

Tibles User

Salutare tuturor!
    Am adunat peste 1000000 uridium...ce imi recomandati sa achizitionez, drona Zeus sau sa incep sa fac upgrade-uri (la care sunt 0). Altceva nu imi vine in minte... rog ajutor...multumesc.

2. zeus(putere mai mare de foc,sau scut),apoi upgrade(primul upgrade il recomand pe lansatorul de rachete),apoi,upgrade drone,succes

Cehn apreciază asta.
  3. Seth[RO]

Seth[RO] User

Recomandarea este sa achizitionezi chei de cufere si sa le culegi atunci cand este event Zeus - astfel vei culege si elemente pentru construirea dronei Zeus, incat pretul ei de achizitie cu uridium scade cu fiecare element cules, si ai sansa sa gasesti in cufere si lasere LF-4, motoare, scuturi, cpu de cloak xl, etc etc.

4. DORYAN13

DORYAN13 User

Pe lângă ce spune Seth, poţi aştepta o reducere de 25% la upgrade, şi să upgradezi lansatorul, scuturile, dronele şi pe cât se poate, laserele. Doar că mai ai nevoie şi de ceva răbdare pe lângă uri.

5. Seth[RO]

Seth[RO] User

Avand in vedere ca nu are drona Zeus, procentual vorbind avantajul in raport cu investitia este mai mare daca isi ia Zeus decat daca face ceea ce spui tu, nu ? Iar Zeus va trebui oricum sa isi ia pana la urma, deci....avand intai Zeus achizitionat, va face mai repede uridiumul in joc cu ajutorul lui, dand daune mai mari cu doua lasere in plus pe drona sau rezistand mai mult cu doua scuturi in plus pe drona ;) Asta e logica mea si motivatia pentru care am facut recomandarea respectiva, accept si punctul tau de vedere, dar consider ca ceea ce recomanzi tu este pasul de urmat abia dupa ce achizitioneaza Zeus :)

6. Tibles

Tibles User

Va multumesc tuturor pentru sfaturile primite dar astept in continuare si alte sfaturi. Tind cont de evolutia jocului in ultimii ani...prefer sa achizitionez ceva sigur decit sa astept sanse la chei de cufere. Ca atare, cred ca o sa adopt sfatul lui OLD^SHATTERHAND (scuze ca nu am scris numele corect dar nu stiu cum)pina acum. Dar va mai astept si cu alte pareri. Va multumesc pentru timpul acordat.

OLĐ^SHATTΣЯHAИĐ apreciază asta.
  7. DORYAN13

DORYAN13 User

Ai dreptate. După un calcul matematic efectuat, considerând că este corect, "am aflat" că aprox. 13 scuturi la lvl 16 abia echivalează 2 scuturi în plus pe Zeus, cât despre lasere nu mai vorbim: 16 lasere lvl 16 echivalează 1 laser în + pe dronă. Singurul care iese în evidenţă este lansatorul, care la lvl 16 are un plus de dmg cu ECO-10, de 600. În rest se pare că este mai avantajoasă drona. O singură precizare la postul anterior: costul de upgrade la lvl 16 per item fără reduceri este de 104.250 uri, iar la ora de aur cu 25% reducere, coboară la 78.187,5 uri. În rest numai de bine!

Modificat ultima dată: 6 Ian 2015
    Seth[RO] apreciază asta.
  8. Tibles

Tibles User

Am achizitionat drona zeus! Daca nu mai exista interes pentru acest subiect,tema se poate inchide. Nu in ultimul rind, multumesc pe aceasta cala tuturor. Acuma sa vedem ce face....

9. Seth[RO]

Seth[RO] User

Dumnezeule...cata risipa! Omule, nu trebuia sa dai uridiumul ala tot pe zeus, trebuia sa astepti sansa la Zeus, culegeai cufere galbene, pretul dronei ar fi scazut cu fiecare piesa de zeus gasita, si puteai primi si lasere LF4 ... Cu 600k uridium cumparai 400 de chei presupunand ca nu aveai si pachetul rabat, iar din numarul ala de chei coborai costul dronei zeus sub 400k uridium si mai luai si cateva LF4 ...
    Pacat ca ne racim gura de pomana :)

DORYAN13 apreciază asta.
  10. Tibles

Tibles User

am avut vreo' 5 parti din drona din chei,dar la aceste 5 am ramas de foarte mult timp(e adevarat ca nu am mai jucat de ceva vreme),chiar daca mi-am mai incercat norocul din cind in cind. Costul dronei 1089k uri. M-am hotarit sa urmez primul sfat al acestei teme.

OLĐ^SHATTΣЯHAИĐ apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.