Nave

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de Ionut, 21 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Nava cea mai buna?

Sondaj închis pe 30 Dec 2013.
  1. Goliath

51,2%
  2. Vengance

11,6%
  3. Aegis

37,2%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Ionut

Ionut User

Dupa voi care ar fii cea mai buna nava pentru facut uri mult ? Si unde?low , cub etc.... daca ceva raspunsuri si ce npc-uri

2. numai aegist si in restul se poate face si ele cand esti full elite.

3. Goliathu va fi mereu cea mai buna.

4. depinde la ce folosesti si cum o folosesti*... de exemplu pentru mine vengu e cea mai buna nava pentru ca imi e mai comod sa joc pe ea si joc mai bine decat pe goli sau aegis.

5. eu joc cu Lightning sau Avenger full iris havoc si bun si dmg si scut etc...

6. Pentru uri e aegis (low, cub, uberi unde vrei), pentru vanatoare depinde de stilul de joc, veng si goli evident, pe harti mici poti incerca cu leonov daca esti experimentat, vengu e ceva de genu dai si fugi, goliath e stai si dai, leonovul ce sa zic, ca un fel de veng imbunatatit, asta pe harti mici.

7. ΛŁÉX-

ΛŁÉX- User

Sunt de acord cu †.ŁÉGÈÑÐΛŔ¥.ζvζ18.† si eu folosesc goliath-ul pentru ca are mai multe lasere.
    Cu vengu' dai si fugi pentru ca te ajuta abilitatile dar la goliath ai abilitati de hp si scut nu de fuga zic eu ci de lupta pentru a rezista mai mult.
    Deci eu zic
    goliath.

8. comis84

comis84 User

Eu aleg Aegis este destul de folositor in batali,dar cel mai misto cu nava asta esti maestru in portile galactice.

9. Goliath si Aegis cele mai bune mi se par si sunt cele cu care stiu sa joc cel mai bine

10. Ionut

Ionut User

Eu ziceam pentru facut uridium , da multumesc tuturor pentru raspunsuri , acum va intreb voi unde faceti uridium inafara de cub , intrebare pentru cei care fac 50k uri pe zi

11. Culege si tu si P.E.T-ul cutii bonus in PVP. (Stiu ca pare banal... dar faci mult uridium)

12. tu chiar crezi ca 50 k uri pe zi e mult?eu pot face peste 100k uri pe zi .dc am noroc fac multi cubi singur si cu dublu la cutii se face treaba ,mai bagi o poarta se face uri.

13. DUPA PAREREA MEA AEGISUL CU FORMATIA DE DRONE LILIAC SI PE HARTILE X-7 EU FAC CAM 30K URI LA ZI ACOLO SINGUR DACA MA TIN DE JOC

14. Suficiente păreri.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.