Nava Sentinel

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de Th3GuN, 21 Sep 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Th3GuN

Th3GuN User

Salut, am o intrebare de curiozitate, Daca ai avea un Sentinel, cu full lf4 de lvl 16+seprom+combinatie x4-rsb+burghiu/molie, oare cat dmg maxim ar da? Si mai am inca una :D Care is sansele ca un Sentinel full elite sa castige un Jackpot Arena? Va astept cu pareri diverse. Multumesc!

2. Bismut

Bismut User

Ce intrebari ... :))
    Presupun ca stii ce dmg are Enforcer sau orice alt goliath care ofera 5% bonus dmg.... Seintinel da cu 5% mai putin dmg :)
    Ex: Cu Enforcer dai 300k dmg combinata, cu Sentinel o sa dai 285k :)
    La momentul actual Sentinel nu are nici o sansa in fara unui Diminsher sau a unui Spectrum.

3. Th3GuN

Th3GuN User

Eh, curiozitatea mane :)) Nu stii niciodata ce intrebari te pun in "ceata" :D Oricum, mersi de pont ;)

4. kk12

kk12 User

A fost un exemplu la intamplare dat ca sa inteleaga omul diferenta de 5% sau tu chiar ai dmg combinat de 300k?Nu de alta dar mi se pare exagerat un asemenea dmg.

styv86 apreciază asta.
  5. Sau inregistrat dmg-uri si de 400k. Ce ti se pare asa imposibil?

6. Cehn

Cehn User

Mai colegule ai introdus un termen corect: DMG INREGISTRAT=vizibil la adversar.
    Suna bine si măcar fiecare știe despre ce va vorbi.
    Daca mai citeai aflai ca acesta este, practic diferit de DMG AFISAT/LOCAL=vizibil local (ma rog, însumate fiind toate chestiile ale mov afișate pe monitorul tău).
    Motivele pentru care apar astfel de diferențe (de x2 atunci când totul merge bine) sunt evidente daca nu esti prea suparat.

Modificat ultima dată: 23 Sep 2016
  7. Desigurile de goliath cu 7% ,deminisherul cu abilitatea de 50%, surgeonul :) , totusi se pare ca chiar ti-a combinat kamicaze cu combo de lasere ... am mai vazut si asta .

8. kk12

kk12 User

Cum adica ce mi se pare imposibil?Daca aduni toti factorii ce insumeaza dmg-ul total mi se pare imposibil sa se depaseasca 230k dmg, ce sa mai vorbim de 300 sau 400.Demonsteaza-mi tu sau oricine altcineva ca adunand toti acesti factori ma insel . Eu am facut un calcul si folosind peacemakerul (cea mai tare nava in privinta dmg-lui maxim in opinia mea)poti cauza un maxim undeva in jur de 98k cu x4 folosind rotunjiri in plus la virguli.Combinat cu rsb in condititii ideale in jur de 230 k.De unde 400k?

9. [​IMG]

Ti l-am pus mare ca sa vezi nr.-ul. Sa imi zici daca e prea mic, ok? =))

styv86 apreciază asta.
  10. Bismut

Bismut User

Sunlight-Blade apreciază asta.
  11. Uite frate. Bismut a pus chiar si un video cu un dmg si mai mare... deci nu incerca sa imi zici mie ca nu e posibil ca in jocul asta orice e posibil! :))

12. Intreaba-l pe Bismut si cu efectul cumulat al cator mine de infectie ajunge la acel damage....

13. QUALYQULA

QUALYQULA User

bine spus si punctat ca in acest joc orice e posibil...........

14. kk12

kk12 User

C
    Cea ce a-ti vazut in acel video este un dmg cumulat de la 2 sau 3 rafale impreuna din cauza lagului sau a unor motive ce tin de complexitatea afisarii unei singure rafale.Daca privesti mai atent acel dmg pe care l-ati vazut poate fi si mai mare pentru ca lipseste o nava prietena( de la compania proprie) care iti poate oferi un bonus de 5% in plus.Eu m am referit la o singura rafala.E greu de realizat un video in care sa se prezinte o singura rafala.Pe forum exista un tabel referitor la dmg -ul maxim pe care il poate produce un enforcer.Ce e drept el nu a mai fost "upgradat" cu ultimele noutati in domeniu.Dar daca te chinui un pic si introduci si ultimile noutati in el(surgeonul, peacemakerul pusat etc) obtii un dmg maxim cu x4 de 97k-98k.Altfel nu imi explic dmg -ul respectiv decat prin fenomenul bot.
    https://board-ro.darkorbit.com//threads/tabel-daune.637/

==H*Y*P*E*R*I*O*N== și Sunlight-Blade apreciază asta.
  15. Mane, imi place ce ai raspuns... insa:
    Aici nu calculeaza nimeni rafalele... aici e vorba de "DPS"! Stii ce e aia? "DPS", inseamna "DAMAGE PER SECOND", si orice jucator are DPS-ul lui indiferent daca foloseste abilitati, combo-uri sau alte chestii.
    ATENTIE: DMG-ul VARIAZA (Adica are momente cand da mai putin si momente cand da mai mult, adica CRITICAL HIT).
    Sau altii nu folosesc termenul de DPS si "SALVA", ceea ce inseamna iar cat dai in total.

Asta e raspunsul de la mine pt. intrebarea ta in legatura cu DMG-ul, ok? Ti-am zis nu numai eu ca se poate mai mult dar acum depinde daca intelegi sau nu. Si alta chestie intelege ca nu exista acel "fenomen bot", de care ai zis mai sus. Daca tu stii ca exista inseamna ca si folosesti, nu? =)) Sa nu crezi ca toti jucatori buni (UFE) s-au folosit numa de boti ca nu ii asa.
    Cei care is UFE au jucat ani si des si ia ajutat mult experienta, altii au bagat EURO, iar altii au noroc sau talent.
    Eu de exemplu vara asta (adica 3 luni ca sa nu fii confuz), jucand regulat si perseverand am reusit sa ajung destul de departe folosinduma doar de un Avantaj Rabat si de un Duplicator de o saptamana. Nu mai dau detalii deoarece nu am motive sa iti explic mai mult... Oricum era vorba despre DMG! Acel tabel are doar niste valori care is bune, insa ti-am zis ca exista mai multi termeni de luat in considerare, care s-au enumerat mai sus de catre mine si alti jucatori.

16. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Cum raspunsuri au fost destule si pentru a evita spam-ul si off-topicul, tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.