nava pe alta tara

Discuție în 'Probleme generale' creată de ϟ●•jмss•●ϟ, 11 Mar 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salut ! Am si eu o problema ! Nava mea este pe Italia deoarece am bagat premium pe ea cand munceam acolo insa acum am revenit in tara si as vrea sa o mut inapoi pe Romania ! Am bagat acum 20 de minute premium si rabat , dar nu s-a schimbat automat tara ! Ce trebuie sa fac sa o schimb inapoi pe Romania ? Multumesc !!

�ĐΞŁTΛ_ŦØRCΞ� apreciază asta.
  2. aceeasi problema o am si eu .. am trimis mesaj la suport de mai multa vreme dar nici un raspuns..si bag constant din romania pe nava toate pachetele dar degeaba si daca am bagat un premium din alta tara s-a schimbat automat :)

�ĐΞŁTΛ_ŦØRCΞ� apreciază asta.
  3. Salut,

Trebuie sa le oferi niște date care confirma domiciliul tau .

1. În ce țară locuiești și de pe teritoriul căreia dorești să realizezi tranzacții către Bigpoint?

2. Pentru a verifica cele menționate de tine la punctul 1, te rugăm să atașezi acestui tichet:
    • un document oficial care să ateste faptul că locuiești (ai reședința) pe teritoriul țării indicate - buletin de identitate cu adresă sau viză de lucru respectiv permis de ședere (nu de turist) plus dovada înregistrării reședinței tale la administrația locală;
    • o factură recentă de telefon, curent, gaz, etc. sau un extras de cont bancar (din ultimele 3 luni) emis cu aceleași date personale (nume și adresă) ca și documentul oficial de rezidență prezentat anterior.

Sper ca v-am fost de ajutor !

Modificat ultima dată de către moderator: 13 Mar 2017
  4. Intervenţie corectă, mulţumesc!

Contactaţi suportul jocului şi solicitaţi acolo ajutor pt. schimbarea geoIP-ului contului de joc.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.