natalitatea...

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de LASERSMART, 26 Mar 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. LASERSMART

LASERSMART User

cred că sunt deja în top zece la primirea multiplicatoarelor !
    nu s-ar putea micșora natalitatea lor ? altfel, în ritmul ăsta, ajung pe primul loc (zero piese de poartă și vreo trei multiplicatoare):eek: și chiar nu aș vrea să produc prea multă bucurie că poate dăuna și asta. :p

ps: prefer mesaje de eroare în locul multiplicatoarelor !:rolleyes:
    ce ziceți, să fac un sondaj în legătură cu asta ? :)

2. Ensw

Ensw User

Incearca o cautare.... " simulare zeta" pe google ori youtube :) ... si vezi acolo cum dai multiplicatoarele :D

Din 176 de gg-uri am obtinut 20 elemente ;)
    Ai putea sa ne spui configuratia la PC si sistemul de operare folosit...
    Cine stie poate e de la tine si nu de la generatorul de porti :)

Modificat ultima dată de către moderator: 30 Mar 2016
  3. mobob

mobob User

::))
    cind poarta e la inceput,te cred si eu ca nu iti ies multiplicatoare seci... de unde sa iti iasa?
    problemele survin cind te apropii de finalizare,si iti mai trebuiesc putine elemente...abia atunci materializatorul se "infunda" si citeodata refuza sa le scoata...

e drept,nu mereu...citeodata "curge" chiar fluent...mie m-i sa intimplat sa scot o kappa din 800 gg-uri

4. LASERSMART

LASERSMART User

nici măcar zîmbete nu mai declanșează producțiile tale infantile servite pe post de glume.