Mouse Recorder

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de SwizX, 24 Aug 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. SwizX

SwizX User

Am si eu o nelamurire utilizarea unui Mouse Recorder ... care iti da click pe mini-map pentru ca petul sa aduna in timp ce tu te uiti la televizor sau faci un dus sau orice alte activitati este permis ? Am auzit fel si fel de pareri ... ca nu ar fi ca nu e program de DO ca nu functioneaza ca ele ....
    Alti spun ca da , fiindca joaca altceva in locul tau ... Doresc raspunsul din partea unui membru din staful BP .

2. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

NU este permisa folosirea unor astfel de programe! Daca tii la contul tau evita utilizarea lor.

Spor la joc!

3. SwizX

SwizX User

Asi putea pe tine sau pe oricine alt admin sa verifice serverul eg5 dupa ora 10-11 prin toate mapele mai ales x-8 4-x si x-2 ... sa faceti doar atat puneti o mina de decamoflare inaintea persoanei sa sa mergeti paralel cu ea veti observa ca aduna doar petul si el doar se plimba pe acelasi traseu la nesfarsit ...

4. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Situatia este cunoscuta, insa doar dezvoltatorul jocului prin scripturile anti-boting pe care le ruleaza pe toate serverele DarkOrbit se ocupa cu depistarea acestui tip de jucatori neloiali. Daca esti un jucator vechi cu siguranta sti ca mai devreme sau mai tarziu, acei jucatori vor fi sanctionati.

5. SwizX

SwizX User

Tocmai din ce am citit pe forum pentru programe ca si ">>>Mod Edit: Numele programelor nu se publică<<<" si cate mai sunt sunt sisteme de detectare dar aceste rocordere fara depistare manuala (sa verifice pe mape) nu au cum sa le gaseasca ...

Modificat ultima dată de către moderator: 24 Aug 2015
  6. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Daca ar fi asa mai mult ca sigur dezvoltatorul ar lua masuri si s-ar face acele verificari manuale pe care le vrei tu. Cum pana acum nu s-a pus problema despre asa ceva, inseamna ca acel script e capabil si singur singurel sa ii depisteze pe acei jucatori.

7. SwizX

SwizX User

Sau nu asi putea da un nume care foloseste de luni de zile fara nici-o problema , tin sa mentionez ca am primit recomandarea lui ca sunt 100% sigure si toate alea .... credea ca ma duce de nas

8. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Doar la suport se reclama astfel de jucatori nu pe forum sau chat

9. SwizX

SwizX User

Ok multumesc de informatii se poate inchide ?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.