MOR CU PESTE 200K HP !!!

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de -=..3..=-, 5 Apr 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. -=..3..=-

-=..3..=- User

Pentru ce bagam bani in jocul asta ??? PENTRU CE ??? Nu se mai poate, reparati odata bugurile astea stupide !! Bombardatii pe aia de la DO sa repare odata toate bugurile si sa lase toate jafurile de designuri de tot neamu ca altfel pierdeti un joc care a fost minunat !!
    Tot nu va inteleg, recunoasteti macar, voi alungati playerii prin updateuri nasoale ca sa scapati odata de noi ca nu mai merge treaba cu banutu...
    MAKE DARKORBIT GREAT AGAIN !!!

_basty13_, lucica, Samariteanul și alți 4 apreciază asta.
  2. sunt de acord cu el si-l sustin

-=..3..=- apreciază asta.
  3. crod

crod User

:)
    +1
    Nu cred că dorinţele jucătorilor coincid cu alechinezuluidezvoltatorului.

špïη†εςα†⊕ruL apreciază asta.
  4. ..BAU..

..BAU.. User

Din pacate(sau poate din fericire pentru dezvoltatori) acest event a dus la moartea serverelor. cel putin eg4 unde dimineata esti singur la hitac. :D
    Stiu o multime de persoane care s-au lasat de joc in urma noilor ``buguri`` si ....
    Felicitari DO, curand va veti indeplini scopul si veti putea inchide jocul. Asa cum se prea pare ca tot incercati.
    Putem spune foarte sincer, la revedere DO!

5. Nu cred ca-i bug, Carmyna. De cand au bagat boosterele astea de grup, stau 8 insi intr-un grup pe aceeasi harta, si daca toti au DMG B02 o sa aiba un mare plus de dmg
    O combinatie de x4+rsb cu burghiu ajunge la 300k la un jucator cu totul la 16

6. Nu am vb despre nici un bug,eu personal,am auzit de chestia asta cu grupul si de DMG,dar sincer nu pot sa ma pronunt in privinta asta ptr ca eu nu joc in grup aproape niciodata :( sti fiind femeie intr-un joc de barbati,cam greu sa doreasca cineva sa-mi dea grup:D

špïη†εςα†⊕ruL apreciază asta.
  7. Nu-i nevoie de bombardare, doar de citit ;):

Dacă s-ar dori acest lucru, nici nu s-ar încerca, s-ar închide pur şi simplu. Nu trebui acordul altcuiva pt. aşa ceva, voinţa celui care produce acest joc fiind suficientă.
    O situaţie cât se poate de plauzibilă.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.