Sugestie Module si pet

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de RazvanTare, 18 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti acceptarea acestei idei?

Sondaj închis pe 15 Ian 2015.
  1. Da

50,0%
  2. Nu

50,0%
Sunt permise voturi multiple.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. RazvanTare

RazvanTare User

Salut am o propunere
    Ce ar fi daca sar da peturi sau module de pet la licitatie?
    Asa jucatori mai mari il iau mai usor de exemplu au o tona de credite da nu mult uri
    Si asa pun credite la licitatie si il iau.
    Ps. Rog adminii sa nu inchida tema pana nu scriu asta.
    Avantaje jucatori:vor lua pet mai usor
    Dezavantaje jucatori:nu vad
    Avantaje dezvoltator:jucatori vor juca mai mult ca sa castige credite
    Dezavantaje dezvoltator:nu vad

Modificat ultima dată: 18 Dec 2014
  2. Totusi toti cei mari vor lua petul f simplu
    Dar totusi imi place ideea
    Ai da de la mine

3. Nu ai specificat avantaje/dezavantaje jucator, respectiv dezvoltator. Vezi ca sunt permise voturile multiple.

4. RazvanTare

RazvanTare User

Acum leam scris

5. Tu nu vezi dezavantajele pentru ca gandesti doar pentru tine.Eu mi-am luat tot ce am la pet pe uridium:
    -50.000 uridium PET-ul
    -55.000 Uridium Kamikaze Level 3
    -37.500 Uridium Auto-Colector Level 3
    -17.500 Uridium Colector resurse Level 3
    -2 Protocoale Cargo level 3 = 50.000 Uridium
    Si asta nu e tot..mai am de scris dar n-are rost.Nu sunt de acord cu asa ceva si, nici dezvoltatorul nu o sa fie.Si dezvoltatorul are dezavantaje pe care tu nu le vezi.Sunt playeri care cumpara uridium si apoi cumpara pet..Insa nu sunt playeri care cumpara credite si apoi Pet..intelegi?
    PET-ul fiind pe URIDIUM, dezvoltatorul oferta jucatorului posibilitatea de a cumpara unitati de uridium, cu care sa cumpere petul.Astfel,ambii sunt fericiti.

_»ΣLΣЙλ«_[WΔЯ™] apreciază asta.
  6. RazvanTare

RazvanTare User

Eu am level 14 nu am cum sa ma gandesc la mine ca nu am atatea credite ca sa licitez pt pet,mam gandit la alti :p

7. ...spune-mi şi tu că, utilizând doar unicul calculator care există în gospodărie, a votat şi căţel şi purcel şi nea Costel. Fraţi, surori, neam şi neamuri deopotrivă...

Toate cele trei conturi mai sus menţionate aparţin unuia şi aceluiaşi utilizator. Mai mult decât atât, pe unul dintre conturile enumerate s-a identificat şi activitate de pushing.

Ca atare, suportul a fost sesizat pentru a aplica măsurile care le va crede de cuviinţă, atât pt. contul cu care s-a făcut pushing cât şi pt. tentativa de fraudare a prezentului vot.

În plus, sondajul permite selectarea ambelor răspunsuri...

Temă închisă.

_»ΣLΣЙλ«_[WΔЯ™] apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.