Suport Module de nava

Discuție în 'Probleme generale' creată de »•..PıЯαTμŁ•ΤUΛ..•«, 12 Sep 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Salutare,
  Am observat o postare pe fb darkorbit, cum ca 2 module ar fi recompense bonus la gg, dar nu specifica la care porti? Nu se specifica unde poti face upgrade la module, cand apare event ul de hitac, cand vor fi disponibile cele pe uridium in shop?
   
  SABRINA apreciază asta.
 2. O parte din raspuns o gasesti aici;http://www.bigpoint.com/darkorbit/b...ip-designs-in-gg-and-sale.124537/#post-949834
  PS Eventualele incoerente de text si date vor fi remediate in forumul romanesc!?
   
 3. *Va exista șansa de a obține designurile Spearhead, precum și modulele menționate mai sus, drept recompensă din Portalele Galactice Delta, Epsilon, Zeta și Kappa în perioada 13 septembrie, 10:00 am (ora locală a serverului) - 16 septembrie, 23:59 (ora locală a serverului).
   
 4. Eu nu stiu ce face echipa asta a nostra de admini ca pe forumul englez sunt mult mai multe informatii dar sunt impartite in 100 de thread-uri si cu greu legi ceva.. Pe bune acum, bagati eventuri dar nu puteti face 1 post cap-coada complet cu toate informatiile, stam sa prindem ba de pe facebook, ba de pe discord, ba de pe forumul nostru sau cel englez ca sa inteleg cum si ce este de facut pentru modulele de nava etc..

  Mda.. multumesc colegilor care au raspuns.
   
 5. Buna remarca ! Asa am vazut si eu , dar se pare ca doar unii profita de aceste module in gg, din nou DISCRIMINARE intre jucatori , RUSINE .
   
 6. Intotdeauna o sa fie o diferenta intre jucatori.. cei care au posibilitate de a trage cu cardul si cei care nu au.. Asta-i un joc de tip pay-to-win.. Inainte nu erau atatea chestii de cumparat la payments.. vorbesc de 2008 cand am inceput eu sa joc drogul asta de joc. Tin minte ca aveai uridium, premium rabat si duplicator(parca) si un design de nava.. Cam atat..
   
 7. styv86

  styv86 User

  Păi acum la gg-uri au acces programații care au stat pe program 24/24 h ! Succes programaților la module , eu voi sta pe margine și o să privesc cum se duce jocul la vale !
   
 8. .Talibanu.

  .Talibanu. User

  referitor la module nava, la descriere, la coloana "disponibil" apare scris "Cu scriptul rulând după sincronizarea funcției". ce inseamna asta?
   
 9. Althea

  Althea Board Administrator Team Darkorbit

  Salut,

  Este o notă în FAQ care spune: ''Jucătorii care dețin următoarele nave după lansarea acestei funcții vor primi aceste module în conturile lor: ''. Asta înseamnă că modulele respective vor fi obținute (creditate automat pe conturile de joc) după introducerea funcției prin rularea unui script. Valabil pentru Tartaus și Mimesis, lista navelor și modulelor corespunzătoare de află sub fiecare tabel cu module în FAQ. E mai clar acum?
   
 10. .Talibanu.

  .Talibanu. User

  ok. am inteles.
   
 11. .Talibanu.

  .Talibanu. User

  azi, pentru finalizare zeta, primeai un modul de nava vp-01 pentru cyborg, hammerclawe si mimesis. cum nu aveam, am finalizat 1 zeta si, teapa! am primit vp-01 pentru veng, pusat.. de care mai aveam. am consumat aiurea resursele pt ca intentionam sa le folosesc pt alte porti. au bagat atatea tampenii pe joc incat au inceput sa le incurce.
   
 12. Arezan

  Arezan User

  de incurcat de data asta tu le-ai incurcat.
  sunt navele pe care ai sansa sa le castigi.
  ai primit exact ce au spus in anunt.
   
  Modificat ultima dată: 13 Noi 2019
  .Talibanu. apreciază asta.
 13. .Talibanu.

  .Talibanu. User

  posibil. nu mai imi arata ce puteam lua acum. multumesc.