Modul PET- colectare prada piratereasca (cufere verzi, albastre, etc)

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de _SPARTAN_, 22 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Dorim modul PET- colectare prada piratereasca ?

Sondaj închis pe 2 Iul 2015.
  1. DA! Zorii unei noi ere se nasc! :)

81,6%
  2. NU! "Culegator am fost, culegator sunt inca ! " :0

15,8%
  3. Nu stiu ce sa zic ... o noua teorie a conspiratiei se naste ! /:

2,6%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

un modul locator consumă combustibilul pet-ului, ba dacă analizezi mai atent, bp iese mai cîştigat dacă ar introduce un asemenea locator.

2. _SPARTAN_

_SPARTAN_ User

Cred ca aici e vorba de universuri paralele sau ceea ce faci e o iefina bataie de joc. Schimbam 3 pagini de replici si inca nu esti sigur ce face modulul ?!? Modulul trebuie sa localizeze si sa colecteze cutiile.

Tema pentru acasa: '' scrie de 500 de ori ce face modulul '' . Apoi te intorci sa te testez.

3. consuma nimic de zis ,dar mai putin ca atunci cand cauti haotic cutiute verzi:))una e sa se duca la cutie direct si alta sa cauti toata harta pana le gasesti.

4. _SPARTAN_

_SPARTAN_ User

Vezi care-i diferenta intre un dezvoltator si un utilizator ? Dezvoltatorul nu-si ridica intrebari SF ci actioneaza. Banii reprezinta beneficiul dezvoltatorului. Cei ce au nevoie de modul inseamna ca au multe chei . Cheile se obtin cu ajutorul protocoalelor, modulelor, registrului, premium, duplicator, rabat. Consumand repede cheile reiei procesul. Simplu, nu ?

Este aberant argumentul '' sunt full lf4 si nu mai am nevoie''. O tampenie. Daca ai jucat, iti dai seama ca acest joc evolueaza periodic si or sa apara alte itemuri.

Referitor la economisirea uridiumului din combustibil , cu acest modul, este o poveste. Jucatorii ce au atatea chei incat au nevoie de un modul, nu tin cont de combustibil.

Te asteptai la povesti cu zane?

Nu inteleg cum percepeti scest modul ca pe un item ce aduce pierderi beneficiarului , in conditiile in care DO a scos un modul ce culege direct uridiumul din cutii.

Nu va inteleg dupa ce legi ale logicii va ghidati.

Modificat ultima dată de către moderator: 2 Iul 2015
  5. corect dar ei sunt putini.deci dezvoltatoru nu castiga cine stie ce de pe urma lor.e vorba de cei multi care nu baga prea multi bani sau chiar nu baga deloc multuminduse cu cautare fara modul.ei vor fi cei mai castigati prin acest modul prin economisire timp si combustibil iar dezvoltatoru vrea ca tu sa consumi nu sa economisesti:))si e normal sa vrea asa ceva.sunt multe de zis pe aceasta tema .eu am zis ca da sunt pentru acest modul.

e simplu.acum ca sa cauti cutiutele verzi sa zicem pe o harta si sa fi sigur ca acoperi aproape toata harta cauti 20 min.cu locator faci asta in 5 min.deci pierde do si castiga player:))

6. _SPARTAN_

_SPARTAN_ User

DO nu pierde nimic. Jucatorii vor consuma mai repede cheile si vor avea nevoie de altele, alte chei obtinute prin alte costuri.

Mda ... vad ca maine se stopeaza sondajul, iar noi facem doar literatura. Dupa zeci de postari si sute de vizualizari avem doar 37 de voturi. Se pare ca ideea de '' muschi avem, minte ce ne mai trebuie '' este bine impamantenita .

Chiar daca exista posibilitata sa dea iluminarea in voi si sa folosi cu succes acest modul, se pare ca ideea de '' capra mea este beton, dar daca moare a vecinului este si mai cool '' este destul de agreata . Deci cei multi isi merita soarta de culegatori .

o_O

7. relax

relax User

Nu doar ca "o meritam", dar ne si convine.

8. _SPARTAN_

_SPARTAN_ User

E grea asta :). E ceva filosofie in chestia asta cu meritatul.
    '' Ignoranta este o binecuvantare'' , spunea un mare filosof botswanez. :))

P.S. Stiu Relax , tu ai sa mi-l citezi pe Thomas Gray- '' Ode on a Distant Prospect of Eton College '' :
    "Where ignorance is bliss, it's folly to be wise.", doar ca sa ai ultimul cuvant :))

Modificat ultima dată: 1 Iul 2015
  9. Propunere respinsă!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.