Modul PET- colectare prada piratereasca (cufere verzi, albastre, etc)

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de _SPARTAN_, 22 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Dorim modul PET- colectare prada piratereasca ?

Sondaj închis pe 2 Iul 2015.
  1. DA! Zorii unei noi ere se nasc! :)

81,6%
  2. NU! "Culegator am fost, culegator sunt inca ! " :0

15,8%
  3. Nu stiu ce sa zic ... o noua teorie a conspiratiei se naste ! /:

2,6%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. _SPARTAN_

_SPARTAN_ User

Amice, realitatea este mult mai complexa decat povestile cu zane .
    Un lucru cert este :) ca, daca tu ai intelege utilitatea modulului, s-ar face inca un pas spre pierdera notiunii de "profan" ...ceea ce noi nu dorim.

Deci ( ce magnific suna :) ) te-ai putea limita la alegerea lui"da" :)

2. relax

relax User

Pentru a ma limita la alegerea lui "da", in orice domeniu, trebuie mai intai sa stiu cu ce ma poate afecta sau favoriza lucrul pentru care votez.. cum eu nu prea vreau alte update-uri in DO (cu exceptia celor pe care oricum le au in plan si sunt pregatite de atata vreme).. nu pot vota "da" pentru ceva inutil, din punctul meu de vedere.. eu mi-am oferit feedback-ul, iti multumesc pentru raspunsuri... ma retrag, bafta!

3. _SPARTAN_

_SPARTAN_ User

Amice, manip/ulator mic " care esti " .
    Hai sa dam cartile pe fata. Recunoaste cinstit, cu mana pe inima :). Tu nu investeti in chei si vrei sa-i induci in eroare pe ceilalti . Speranta ca ceilalti sa nu evolueze si tu sa ramai unu mic si fugarit, te face sa aruci cu argumente penibile.
    Recunoaste :) !

WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  4. relax

relax User

Nu investesc in chei. Sunt full lf4, upgrade 16 toate de pe nava, scuturile pentru configuratiile mele de bataie, sunt toate upgrade 16, de drone nu se pune problema, sunt full havoc/hercule.. loc 138 in top si in urcare pe eg2... te-am multumit cu ceva ? Nu ti-a ajuns ca ti-am urat bafta cu ideea ta ? Daca tu o consideri o idee buna cauta alti sponsori, nu pe mine, votul meu tot nu ramane.

5. _SPARTAN_

_SPARTAN_ User

Amice, nu-ti flagela orgoliul. Tu esti un sponsor, dar nu directia voturilor :cool: . Nu pot sa nu recunosc ca-ti foloesc dorinta ta nebuna de a avea ultimul cuvant pentru a mentine energia acetui sondaj ;) .

Celor necunoscatori le zic sa nu plece urecha la astfel de jucatori ''binevoitori'' ci sa ia in calcul faptul ca investind in regitru, module, protocoale, premium, rabat, duplicator, cufere, or sa aiba LF4 mult mai rapid. Exista si metoda paladium - zeta - cufere -lf4 , dar ia mult timp :).

Celorlati peste 350 de vizitatori le aduc aminte ca au derept de vot o_O .

P.S. Relax este deja full, de ce credeti ca ar vrea ca si voi sa fiti ?!?

Modificat ultima dată: 29 Iun 2015
  6. relax

relax User

Tu esti si putin ametit(nu o lua ca insulta, ia cuvantul ca atare).. crezi ca daca aduni cutiute verzi cu petul iei numai lf4 ? Vezi ca nici argumente bune nu prea esti in stare sa aduci, doar filozofezi.

7. _SPARTAN_

_SPARTAN_ User

Hai sa te aduc pe caile cele drepte. Se pare ca o iei pe aratura. Aici este vorba de MODUL DE CULEGERE A CUTIILOR. Daca tu doresti sa ramai manual, fa-o manual. Noi dorim o automatizare. Intelegi ideea ? o_O

De unde afirmatia '' daca aduni cutiute verzi cu petul iei numai lf4 " !?!? Tu esti atent la ce se discuta ?

8. relax

relax User

Pentru "voi" si un cpu de pus tinta si tras automat ar fi bun nu ? Probabil si ceva care sa schimbe munitia eficient, sa dea de pe 3030 pe dcr sau ice si inapoi nu ? Probabil ceva care sa-ti schimbe si configuratia cand nu mai ai scut pe cealalta.. de ce nu propui daca tot vrei automatizari ? Despre "automatizarea" ta, daca petul colecteaza "prada" din cutia aia inseamna ca nu aveai mai mult de cateva click-uri pana o vedeai si tu, sau iti e lene sa dai click pe ea ? Daca ti-e lene nu mai aduna tati, dar nu sta sa te certi tu cu mine aici ca nu iti prea iese.. nu stiu zau ce povesti cu zane ai tu in cap, dar
    De unde pana unde ?? Explica-mi te rog frumos cum sa iau lf4 mai rapid sa mai umplu macar 2 nave..

9. _SPARTAN_

_SPARTAN_ User

N-am sa insist pe cat de dubios este modul tau de gandire punand in aceeasi oala toate cererile . Pana acum trebuia sa fii constient de faptul ca exista cereri rezonabile si cereri SF.
    In ceea ce priveste capitolul lene ( ha ha ha ), cand ai sa cresti si educatia ta va ajunge ( speram ) la un anumit nivel, ai sa vezi ca daca esti muncitor nu ineamna ca esti si eficient. :)
    Mult mai dubios este faptul ca esti full lf4, upgrade, plus alte minuni si nu stii cum sa folosesti informatia '' regitru, module, protocoale, premium, rabat, duplicator, cufere'' , respectiv '' paladium-zeta- cufere-lf4 '' . Este o legatura intre toate aceste. Tu cum ai ajuns full? Ai alte mijloace mai mult sau mai putin ortodoxe ?

P.S. Ce varsta ai ? o_O

10. relax

relax User

Am ajuns sa detin ceea ce detin prin munca, timp si bani investiti in acest joc.. cunoasterea varstei mele nefiindu-ti tie necesara(nu de alta, dar ce o sa faci daca o stii ?)
    Mijloace mai putin ortodoxe ? Te-am intrebat doar ce legatura au '' regitru, module, protocoale, premium, rabat, duplicator, cufere'' cu luatul de lf4 mai rapid ? Chiar din curiozitate am intrebat.. ca poate aflu si eu ce am gresit pana acum de le-am luat asa greu.

11. _SPARTAN_

_SPARTAN_ User

o_O

" Regitru, module, protocoale, premium, rabat, duplicator, cufere- LF4 " este o strategie de joc profitabila. Nu inteleg cum tu nu ai aflat inca. Vezi, tu esti muncitor dar nu eficient. :eek: Aceasta strategie nu face subiectul acestui sondaj. Ai putea deschide o tema de discutii pe acest subiect. ;)

Sa revenim! Baieti, votati, votati, votati! :)

P.S. De cat timp joci ?

12. relax

relax User

De 6 ani amice. Daca o luai asa cum ai spus acum, te faceai inteles de la bun inceput, in schimb tu ai sustinut ca prin dezvoltarea registrului si prin cumpararea de module, protocoale, premium, rabat iei lf4 mai repede ? Nu prea cred. In schimb da, toate cele mai de sus reprezinta intr-adevar "calea spre succes" in acest joc.

13. _SPARTAN_

_SPARTAN_ User

Sa rezumam si sa depasim momentul ! Strategia " regitru, module, protocoale, premium, rabat, duplicator, cufere- LF4 " ( cunoscuta si sub denumirea RMP-PRD-CL :) ) se practica in anumite cercuri de jucatori initiati :p. Divulgarea acestor secrete ... nu stiu ce sa zic :). Dar !(ce tare suna) daca citesti cu atentie Biblia D.O., poate te prinzi.

Si acum gata ! Ti-am alocat prea mult timp. o_O La munca !!! eficienta , desigur :cool:.

Deci dorim MODUL COLECTARE CUFERE ! Stiu ca si tu iti doresti acum. Recunoare, rautate mica " care esti tu " rautate !

Modificat ultima dată: 30 Iun 2015
  14. relax

relax User

Calmeaza-te, te rog.. prea mult extasy. Votul meu tot "nu" e, si ti-am mai spus, nu am venit aici ca asa ceva sa nu fie introdus, mi-am doar oferit feedback-ul.. sa-ti bage modulul, pentru mine doar in shop va ramane :)

15. _SPARTAN_

_SPARTAN_ User

Amice, tu nu mai ai nevoie de el (asa crezi). Noi, cei multi ( incluzand si pe cei timizi ce nu voteaza :eek: ) il vrem. Stiu ca si gandurile tale (dar inca nu iti dai seama) rezoneaza cu dorinta noastra " noi vrem pamant" pardon modul o_O !

Ca totul s-a clarificat sa ne indreptam atentia catre vot .
    :)

16. relax

relax User

Daca tu nu iti permiti acele 5 secunde necesare "ridicarii" unui astfel de cufar.. ma intreb cum oare iti permiti luxul de a acorda atata timp din viata ta raspunzandu-mi mie aici, pe forum. Si mai uita-te la ce scrii, nu-i mai umple pe aia "mici si necunoscatori" de ale tale vise.. pana ai tot scris aici poate aveai sansa sa iei eva lf4. Bafta la joc.

17. _SPARTAN_

_SPARTAN_ User

Atata timp cat exista oameni ce omoara visele celorlalti, acest lucru este o necesitate nu un lux. Nu inteleg de ce te chinui cu asa inversunare sa pui intr-o lumina negativa o idee, idee ce ar salva nu 5 secunde ci mii de secunde. Vrei doar sa ai ultimul cuvant ? Nu poti. Ideea pe care mergi este eronata.

Vezi ce spuneam ? Esti un manipulator mic . Lansezi ideea celor 5 ecunde de parca ai culege doar o cheie. Spre informarea ta, cautarea, accesarea si colectarea unui cufar nu dureaza 5 secunde. Dupa aceasta iluminare, calculeaza de cat timp ai nevoie pentru mii de chei .

Green ?

Modificat ultima dată: 30 Iun 2015
  18. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

@relax nici eu nu vreu modul de colectare a cuferelor însă considerentele mele sunt altele (expuse deja) decît punerea de-a curmezişul cu orice preţ.
    un locator de cufere te-ar deranja ? întreb ca să evit o dezbatere sterilă.

Veneficus apreciază asta.
  19. relax

relax User

Nu domnu', am aprobat de prima data cand ai spus despre acest lucru, tocmai, ca eu incerc sa-i explic, un modul de colectare nu va face treaba unui locator.. cam asta se intelege ca vrea el, din cele ce le scrie. Nu ma pun de-a curmezisul, am spus ca nu ma voi lasa de joc daca va fi introdus, dar incercam sa-l fac sa imi dea niste argumente bune pentru asa ceva. Pentru ca tocmai aici e problema, cu acel colector, tot tu vei fi nevoit sa gasesti cutia.. ca sa o ia petul, nu vad rostul. Un locator schimba cu totul povestea.

20. eu ma intreb ce ar avea dezvoltatoru de castigat daca s-ar baga un modul colectare cutiute?chiar si un locator cutiute.ideea e sa joci cat mai mult timp ,sa consumi benzina la pet culegand etc.cand faci o propunere ca asta,care sincer mie imi surade chiar daca am 2 nave full lf4 si scuturi la 16 etc,trebuie sa vezi si avantajele -dezavantajele dezvoltatorului nu numai avantajele jucatorului .asta ca sa fie luata in considerare de dezvoltator.eu iti dau un da.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.