Modul PET- colectare prada piratereasca (cufere verzi, albastre, etc)

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de _SPARTAN_, 22 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Dorim modul PET- colectare prada piratereasca ?

Sondaj închis pe 2 Iul 2015.
  1. DA! Zorii unei noi ere se nasc! :)

81,6%
  2. NU! "Culegator am fost, culegator sunt inca ! " :0

15,8%
  3. Nu stiu ce sa zic ... o noua teorie a conspiratiei se naste ! /:

2,6%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. _SPARTAN_

_SPARTAN_ User

Saluta-v-as sa va salut ! Atomic desigur :)

Miscat profund de simtirile voastre launtrice, m-am decis sa pun virgula la "ț" si sa fac acest sondaj ( salutar desigur :p ).
    Animat de increderea ce mi-o pun in capacitatea voastra de discernamant, nu-mi ramane decat sa va spun ... '' Șforța fie cu voi ! " :)

Avantaje : - dezvoltator : un ciclu mai rapid producere/cumparare uridium - consum uridium ( si toate celelalte avantaje ce e nasc din acest lucru ), vanzare modul si protocoale conexe ( radar )
    - jucatori: timp suplimentar folosit pentru dezvoltarea calitatilor de fighter
    Dezavantaje: - dezvoltator : un upgrade
    - jucatori : evolutia ( unora ) de la culegatori la vanatori, fighteri etc. :)

Modificat ultima dată: 22 Iun 2015
    �ĐΞŁTΛ_ŦØRCΞ� și treeznicca apreciază asta.
  2. relax

relax User

Aaa... eu nu vad niciun avantaj, scuza-ma..
    Ma abtin de la vot, tineam doar sa imi ofer feedback-ul, nu vad rostul unei astfel de implementari.

�ĐΞŁTΛ_ŦØRCΞ� apreciază asta.
  3. _SPARTAN_

_SPARTAN_ User

Cate cufere ai cules pana acum ? Ai cules ? Crezi ca ai putea sa faci altceva prin harti in timp ce PET-ul tau ar culege cufere ?

Modificat ultima dată: 22 Iun 2015
  4. relax

relax User

La ce ti-ar folosi raspunsul meu continand un numar exact sau aproximativ.. joc de ani buni, sunt ufe.. consider ca pot sa am o parere legata de ideea ta mai mult sau mai putin buna.

5. _SPARTAN_

_SPARTAN_ User

Cred ca intram in psihanaliza. Apasa '' da '' si daca se implementeaza ai sa vezi ca nu mai folosesti timpul cautand cufere verzi ci in alte scopuri '' mai mult sau mai putin bune '' :)

6. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

eu nu vreau !
    îmi place să asist, să văd cu ochii personali comorile ascunse în cufăr. cînd răsucesc cheia aia de 1,5 k (aşa cum doar eu ştiu) sunt convins că norocul devine receptiv la freamătul meu şi nu se mai propteşte pe picioarele dindărăt cînd vine vorba de ale mele lf4 !
    pe de altă parte, dacă n-ar costa cît echivalentul în uridium al unui portavion modern, un "locator / detector" de cufere pierdute de piraţi m-ar face cît se poate de fericit. :rolleyes::p

7. Ensw

Ensw User

Dezvolatorul nu a vrut sa separe colectorul cargo de cel de cutiute si tu vrei sa faca un modul separat pentru prada piratereasca :D
    Iti dau un "da", cine stie poate si la pet "Zorii unei noi ere si nasc!"
    Cum zicea si Yogurt: Sfoartza fie si cu tine bila spatiala :p

8. _SPARTAN_

_SPARTAN_ User

Maestre, ceea ce spuneti dv. este o arta . Noi fiind iubitori de arta, desigur :) , nu dorim transformarea aceteia in productie de serie.
    Modul ar fi exploatat cu succes de PET, iar noi am putea sa intervenim uneori cu niste tuşe ... '' la marea arta " :)

Mare Urs.81, departe de mine notiunea de discriminare :). Vorba aia '' eu nu am ambiţ, domnule, când e vorba la o adică '' ... ca PET-ul sa nu culeaga cargo, cutii si cufere cu acelasi modul. Am spus sa fiu si eu baiat '' rezon'' :)

Pentru ceilalti musterii, ce intra si se uita, apasati dom'le si voi o tasta pentru vot ca deja au trecut 2 zile :). Parol !

Modificat ultima dată de către moderator: 23 Iun 2015
  9. Ensw

Ensw User

Nu trage de iarba, ai si tu rabdare sa creasca ;)(nu uita di regulile din aceasta sectiune).
    Eu m-as bucura ca peste dezvoltator sa dea ambitia si sa separe modulele(cargo de cutiute) :)

10. SwizX

SwizX User

Mi se pare o idee foarte buna , dar totusi parca tot mai placut este sa culegi tu cutia si sa te dai cu capu de masa timp de 2 ore ca ai consumat toti banii si nu ai gasit nimic bun :))

11. _SPARTAN_

_SPARTAN_ User

Daca nu este masa, LF4 parca nu are farmec :p. Totusi, intre aceste interactiuni ;) am putea sa folosim timpul pentru a obtine alt uridium... alte cufere/LF4/ mese. :)

12. relax

relax User

Bine, sa presupunem ca pana ce petul iti cumpara o cheita(optiunea cumparare automata, sa nu ne incurcam in povesti) in valoare de 1500 de uridium ca sa treaca la urmatoarea, tu ai timp sa aduni uridiumul necesar pentru cealalta.. hm, succes cu masa, nu am incercat si nici nu va fi cazul.
    Ideea inca mi se pare inutila, ca petul sa colecteze acea cutie tu tot trebuie sa fi undeva in apropierea ei, deci nu e ca si cand ar pleca pe harta sa gaseasca el cutia.. locator, poate(uneori e greu sa le gasesti). Deci pana e in raza petului, mai dau 3 click-uri si o pot lua linistit.

13. _SPARTAN_

_SPARTAN_ User

Nu amice, faza cu cei 1500 urii culesi in timpul dintre 2 chei ... este un rationament abuziv menit a duce in derizoriu aceasta tema.
    Este vorba de folosirea timpului prins intr-un proces repetitiv in alte scopuri, procesul putand fi totusi realizat in paralel. Cu alte cuvinte, dau drumul petului sa culeaga cufere iar eu fac uridium , NPC-uri sau te vanez prin harti .

Problemele tale legate de proximitate, de localizare sau alte minuni nu trebuie sa te duca pe culmile disperarii. Acesti factori sunt intalniti deja la alte module ce-s folosite cu succes.

Ceea ce tu pierzi din vedere este ca acest joc este un sistem care, prin finalizarea diferitelor cicluri ale sale, aduce beneficii dezvoltatorului si jucatorilor. Cu cat aceste cicluri sunt mai rapride, ghici ce se intampla ? :)

''Green? Super green ?'' :))

Modificat ultima dată: 25 Iun 2015
    luci_halas apreciază asta.
  14. SwizX

SwizX User

Sa sti ca ar fi o idee .. voi vota pro !

15. Øмєga

Øмєga User

Salut Spartan,sincer sa zic imi pare foarte mult ideea aceasta si pe langa acest lucru, observ ca ai un vocabular destul de dezvolat si imi place felul tau de a explica,multa bafta iti doreesc bro ^^, have a nice night ^^ !

16. _SPARTAN_

_SPARTAN_ User

Multam maestre, dar se pare ca explicatiile nu-s suficiente. Avem nevoie de voturi :).

Modificat ultima dată: 27 Iun 2015
  17. erikk19934

erikk19934 User

Oare cate cufere iti poti permite sa colectezi?? Este inutil, dupa ce ajungi ful de lf4, mai stai sa aduni cufere??

18. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

un cont poate să aibă zece nave, necesarul de lf4 pe o navă ar fi de aproximativ 40 de bucăţi !
    pentru marea majoritate a jucătorilor targetul "full lf4" este foarte îndepărtat.

Veneficus apreciază asta.
  19. _SPARTAN_

_SPARTAN_ User

19934 Erikk, tu crezi ca poti demonstra inutilitatea acestiu modul cu-n argumet atat de limitat? Cand ai sa te trezesti la realitate si n-ai sa mai gandeti pe termen scurt?

Daca urmaresti dinamica acestui joc, care crezi ca ar fi probabilitatea ca pe viitor sa nu mai gasesti in cufere LF4 ci altceva ( nu spun ca acum gasesti doar LF4 :) ) ?

P.S. Am simtit ca o sa apari, de aceea ti-am pus butonul '' change your vote '' ;)

20. relax

relax User

Si cu tot ce incerci tu sa explici si exemplifici, tot nu vad utilitatea unui astfel de modul.. deci bafta tie, daca o sa mearga mai departe ideea ta si o sa fie introdus acesta, sa-l cumpere cei ce au votat da, ca nu am nimic impotriva(tot asa bine ar putea sa ti-l dea direct numai tie) :)

crod apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.