Modificări Jackpot Arena

Discuție în 'Anunțuri oficiale' creată de .--ČRONOS--., 7 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. .--ČRONOS--.

  .--ČRONOS--. S-Moderator Team Darkorbit

  Mai multă competitivitate - toate premiile în euro
  Salutări, piloți!

  Vrem să vă anunțăm că vom face o modificare importantă la Jackpot Arena.

  Pentru ca jucătorii de pe toate serverele să aibă posibilitatea să-și măsoare forțele cu cei mai puternici concurenți, în DarkOrbit Reloaded există deja de mult timp Jackpot Arena. Aici, jucătorii luptă unii împotriva altora în lupte decisive pentru a câștiga premiul cel mare.

  În cursul modernizării Darkorbit - care a devenit între timp DarkOrbit Reloaded - nu ne-am concentrat doar pe îmbunătățirea aspectului și al mecanicii de joc, ci am încercat să vedem care sunt activitățile cele mai apreciate de către jucătorii noștri.

  Comparând statisticile de participare la Jackpot Arena, am observat că marea majoritate a participanților - și deci a câștigătorilor - atât pe serverele EU cât și - surprinzător - pe serverele SUA este compusă din jucătorii de pe serverele EU! Propriu-zis, noi am organizat concursul pe două platforme diferite populate practic de aceeași grupă de jucători.

  Pentru ca această competiție să devină mai atractivă pentru participanți, avem în plan următoarele modificări:

  Vom organiza un Jackpot Arena pentru toate serverele! Asta înseamnă că pentru prima dată în istoria DarkOrbit va fi desemnat în fiecare lună un câștigător care va deveni cu adevărat Stăpânul Tuturor Serverelor.

  Indiferent din ce țară proveniți, dacă legislația locală permite, câștigătorul va fi recompensat în euro. Asta înseamnă pentru toți participanții de pe serverele SUA o creștere importantă a câștigului.

  Sperăm ca aceste modificări să accentueze și mai mult caracterul competitiv al acestui concurs, și astfel să avem un număr și mai mare de participanți.

  Dacă doriți să ne transmiteți comentariile și propunerile voastre constructive, vă invităm să ne vizitați pe forum, în tema de discuţii special dedicată acestei modificări.

  Cu mulțumiri,
  Echipa DarkOrbit  * detalii suplimentare cu privire la Jackpot Arena: AICI
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta