Modificarea pedepselor aplicate celor care folosesc programe ilegale.

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de kk12, 29 Dec 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Sunteti de acord?

1. Da

60,0%
  2. Nu

40,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. sa zicem ca are un cpu de reparare de drone si mai are 10 incarcaturi...+dronele la 50% pe distrugere iei 2% la drone sa zicem pe la 10 distrugeri nu mai iei recompensa....dupa ce nu mai iei recompensa nu iti consumi munitia degeaba?adica nu iei nici puncte de rank si iti pierzi timpu degeaba sa mai punem la calcul si timpul odata la 5 min iese din portal pai eu stau ore pt el?E practic imposibil sa lasi pe cineva fara drone cand sta pe jucarie el se uita inainte daca mai are incarcaturi pe CPU ...doar la o bataie de clan care dureaza 2 ore atunci sunt sanse

2. relax

relax User

Pentru drone cu 0% daune(sa presupunem ca toate au 0% daune)... 60 de distrugeri si respectivul nu mai are irisii.. pentru un cpu reparare drone echipat pe nava.. 32 de reparari.. sa zicem ca undeva la 200 de distrugeri.. poate cateva peste. Mi se pare clar ca nu multi boti au fost lasati fara drone de-a lungul anilor, acum depinde, poate nu aveau acel cpu echipat, poate nu erau cu dronele reparate.. nu are sens oricum sa stai dupa un botuser pana il lasi fara drone

3. Ca sa nu o mai lungesc... NU sunt de acord cu modificarea pedepselor jucatorilor de tip bot, pedeapsa actuala aplicata acestui tip de jucatori adica "Banarea definitiva a contului de joc" este suficienta. Ce vreti mai mult sa le facem... sa le anulam CNP-ul din buletin ? sau sa le confiscam boii de la bicicleta ?. Ati deschis o tema aiurea din punctul meu de vedere. Eu sunt de parere ca pedeapsa actuala trebuie mentinuta pana la capat indiferent de pozitia jucatorului in clasament sau de banii pe care i-a investit in joc.

Neumarkt și catalina73 apreciază asta.
  4. Corect si la subiect!

Hideous_Hog și catalina73 apreciază asta.
  5. mobob

mobob User

::))
    cam asa e...doar cei neatenti sau lacomi puteau fi lasati fara drone...in fapt ,tehnic vorbind,doar cei care utilizau acele programe in hartile mari si le lasau nesupravegheate perioade mari de timp puteau fi lasati fara drone,si asta doar de catre un grup de jucatori,care puteau efectiv mentine dominatia in hartile x8 perioade mari de timp

6. Deci sa ii duci dronele la nivel 1 de upgrade mi se pare ceva ridicol. Adica nah 2 zile de cubi si leai dus inapoi. Pe bune.
    Ce este ineregula cu ce au hotarat cei din conducerea jocului? -25% Hon si EXP -50% Hon si EXP = 75%
    asta ar insemna. 10.000.000.000 exp 2.500.000.000 =)) deci ii ca si cum lai lua pe tot. Si in plus urmatoarea sanctionare va fi banarea cointului..... Si va dati toti seama ca nu este nimic mai grav decat atat.

7. Sa inteleg ca tu doresti sa se revina la vechiul sistem de penalizare cand conturile bot erau penalizate in 3 etape cu taierea onoarei si a experientei ?

8. nu stiu ce ai inteles tu din ce ti au spus cei de mai sus dar nu am vazut nicaieri sa iti fie explicat urmatorul lucru intr un singur post: pana prin 2013 sau 2014 cred cand a fost acel "moment 0" cum l au numit unii care au raspuns in aceasta tema si celor prinsi li s au luat punctele de la registru si upgradeurile de la lf4 existau acele 3 stagii de banare in care ti se luau punctele de experienta si onoare.De aceea unii jucatori de pe serverul tau inca mai au conturile desi au fost prinsi ca fiind bot useri.Aceia au fost prinsi fie la momentul 0, fie inainte de el cand conturile nu se banau definitiv de la prima abatere.Acum cei prinsi ca folosesc programe ilegale sunt imediat banati definitiv.Concluzie:tema este inutila si ma mir ca nu a fost inchisa pana acum.Sper ca te am lamurit

9. La fel am spus si eu mai sus... "NU sunt de acord cu modificarea pedepselor jucatorilor de tip bot, pedeapsa actuala aplicata acestui tip de jucatori adica "Banarea definitiva a contului de joc" este suficienta ... indiferent de pozitia jucatorului in clasament sau de banii pe care i-a investit in joc"
    Propun inchiderea temei

Neumarkt apreciază asta.
  10. mai mult decat suficienta,n ai ce sa i faci mai mult contului:))oricum dispare din clasament

11. problema e ca tot cu botii revin in clasament:)

12. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Exista in acest o singura pedeapsa pentru cei identificati ca folosesc programe nepermise!
    INCHIDEREA DEFINITIVA A CONTULUI DE JOC
    Mai drastic de aceasta pedeapta nu exista!

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.