Modificare Skylab !

Discussion in 'Actualizări și idei' started by clauditzu97, Jun 8, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Ai dori sa se modifice Skylab-ul ?

Poll closed Jun 18, 2016.
  1. Da! chiar este necesar

47 vote(s)
    87.0%
  2. Nu este necesar

0 vote(s)
    0.0%
  3. Este o ideie buna dar cu mici modificari!

7 vote(s)
    13.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Salutare tuturor! cu toti am observat ca in ultimi ani jocul a suferit ceva modificari ce tin de :
    Echipament, nave , grafica 3D , design-uri de drone ( cosmetice sau de efect),formatii de drone, design-uri noi! modificarea hangarului! LoW map! in curand introducerea unor nave noi.
    Dar totusi pana acum! Chiar nimeni nu s-a gandit la un lucru care nu a mai fost schimbat de mai bine de 4 ani !! Iar aici fac o referire directa la Skylab! ca sa fiu mai exact la productia de seprom ,deasemenea si cantitatea existenta in Skylab.
    In prezent este 9079 iar productivitatea este de 189/h, aceasta fiind neschimbata de 4 ani, un lucru daca este vechi nu inseamna neaparat ca nu este bun! Dar in acest caz necesita o schimbare urgenta ! deoarece jocul a ajuns sa evolueze atat de mult incat jucatori nu mai pot tine pasul cu acest tip de productie.
    In prezent suntem nevoiti ca noi sa asteptam aprximativ 2 zile pentru putea sa benificiem de 9079 de seprom , asta ar insemna 90790 te trageri , cum jocul a evoluat foarte mult si nevoia de uridium a crescut foarte mult , iar pentru a produce uridium avem nevoie de seprom ! seprom-ul ne ofera 60% bonus ! ce a ce il face un factor vital pentru ori ce player !
    Enorm de multe controverse facute la capitolul seprom! nenumaratele discutii cu privire la exploatarea bug-urilor de seprom! totusi nimeni nu si-a pus acea simpla intrebare de ce majoritatea face acest lucru? exista o singura explicatie! deoarece este 100% necesar pentru ori ce jucator iar din cauza ca este foarte putin lumea este nevoita!
    Pana acum am privit totul la modul util / necesar, dar sa privim lucrurile din partea economica iar aici jucatori sunt inpartiti pe categorii:
    1 Jucatorul mic , cel incepator care are nevoie de ajutor pentru a putea evolua ! in aceasta categorie sunt jucatori mici ce abea au inceput joc-ul si intreaba pe chat '' cine ma poate ajuta si pe mine la....'' in acel moment playeri care vor sa ofere o mana de ajutor la orice in cele mai multe cazuri se vor uita la seprom. 1 cel care are seprom mai mult care a reusit sa il strnga o sa merga sa il ajute. 2 cel care are seprom dar are foarte putin , el se v-a gandi de doua ori si v-a analiza ''daca merg il ajut raman fara si iar astept 2 zile si am nevoie la...'' si cel mai probabil v-a zice pas. 3 cel care nu are seprom , cand v-a vedea ce a scris acea persoana isi v-a spune '' nu am seprom nu are rost sa merg ca nu il prea pot ajuta la...'' practic jucatorul acestaa vezut ca este greu si a decis sa se lase de joc
    2 Jucatorul de tip mediu. 1. este tipul de jucator care vrea sa creasca , sa faca npc-uri sa isi obtina echipament-ul etc. iar aici se inpart in categorii punand problema celui care ar avea seprom! ar fi motivat sa faca npc-uri sa produca uridium si sa creasca mai repede , facand asta zi de zi , si v-a vedea ca el chiar creste si ca nava lui pe zi ce trece v-a intra in starea aceea: Vad ca merge bine , daca mi-as baga eu premium mi-am merge mai bine , si isi baga premium , el strange uridium si la shop este reducere la cheite , si o sa isi puna intrebarea oare de ce sa consum uridium-ul asa , nu mai bine imi bag un rabat sa imi cumpar mai multe ? si isi cumpara rabat! pe scurt v-a castiga un player! 2 jucatorul ala care nu are seprom si vrea sa cresca , sta face uridium... se chinuie iar dupa 2 -3 zile se plictiseste... asteapta isi pune seprom iar face cateva npc-uri ramne fara seprom iar asteapta si pana la urma se plictiseste ! si se lasa... pierde un posibil jucator !
    3 Jucatorul ultra full elite , 1. cel care este full si vrea doar sa se bata si sa faca rang! cand are seprom priveste lucrurile in felul urmator ! are seprom face porti , ca sa faca porti isi baga premium , ca sa isi cumpere munitite isi baga rabat ca sa isi cumpere munitie si sa faca porti ! isi baga 50% onoare experienta etc , ii place se joaca se simte bine! baga bani ! etc.. 2 cel care are tot ce ii trebuie pe nava dar nu are seprom , strange 2 zile ... merge si vaneaza o ora ramane fara seprom isi baga promerium sau asteata iarasi 2 zile o tine asa o luna si apare starea aia , daca tot ma joc o zi si 2 nu , pentru ce sa mai bag premium pentru ce sa imi mai iau rabat pentru ce sa ma mai joc...
    Cu toate astea , propunearea mea ar fi urmatoarea ! sa fie marita magazia de seprom la 30900 iar porductivitatea sa fie la 309/h dar cum este modificat trebuie sa fie modificat si promerium-ul iar la 200000 si 8000/h , la o asemenea magazie ar fi suficienta pentu a satisface nevoiile playerilor! toata lumea ar fi multumita! asta este parerea mea ! dar totusi asta ar fi stabilita de voturile tuturor jucatorilor dar si parerea moderatorilor si a dezvoltatorilor ar fi inportanta !
    Avantaje jucator : 1fiecare player o sa aiba seprom
    2 o sa faca mai mult uridium
    3 o sa isi dea iteresul mai mult pentru joc
    4 o sa devina mai placut jocul
    Dezavantaje jucator: Nu cred ca exista!
    Avantaje dezvoltator:1 Mai multi playeri online
    2 Mult mai multi playeri care o sa isi bage permium si rabat ( am explicat mai sus)
    3 Mult mai multi playeri care sa bage bani !
    Dezavantaje dezvoltator: Nu exista!

2. mobob

mobob User

::))
    o sa joc rolul avocatului diavolului si o sa zic asa:
    dezavantaje dezvoltator:
    mai putina munitie consumata = mai putin uridium consumat=mai putin uridium cumparat la mega= mai putini bani in buzunarul lui (al dezvoltatorului)....
    pentru ca o astfel de modificare,benefica pentru jucatori,nu vad cum i-ar putea motiva suplimentar sa cumpere premium si rabat....

oricum,ai un vot de da din partea mea,desi in mod cert propunerea o sa fie respinsa.

3. Toki0807

Toki0807 User

ideea cu dezvoltarea skylab-ului este buna, dar nici chiar cum ai spus tu cu 90000 seprom in skylab pt ca este exagerat de mult , propun sa se mai mareasca nivelul maxim al modulelor din skylab pana la 25-30 si poate si nivelul modulului de transport sa fie 2

4. el propune sa se mareasca magazia de seprom la 30900, ceia ce ai vazut tu cu 90k era vorba de tragerile care beneficiezi dupa doua zile de asteptat sa faci seprom...data viitoare citeste pana la capat si dupa posteaza :rolleyes:

5. Cehn

Cehn User

De acord.
    E o gaura neagra în joc.

Rezonabila analiza dar total inabordabila.
    Încearcă sa o editezi într-un mod convingător.
    Fa-o mai atrăgătoare și mai ușor de înțeles.

Din păcate în cel mai bun caz BP va mai oferi ceva de genul +5%.

6. Foarte buna ideea, te sustin;), mai ales ca mi-am resetat registrul si trebuie sa astept in jur de 2 saptamani pana o sa pun toate punctele inapoi, ar trebui sa treci si asta la dezavantaje:), iar ca o a 2-a varianta/alternativa, in cazul in care nu sunt de acord cu extinderea magaziei la seprom, macar sa micsoreze timpul de productie al acestuia.

7. munitia se face la reducere de GG-uri , unde playeri isi baga rabat si fac porti , dar daca nu au seprom ! isi pun pormerium, fac mai putine porti , mai mult timp pierdut munitia nu se recupereaza , playeru ramne fara munitie si o sa ajunga sa faca pauza pentru o perioada pana baga iar reducere la GG :p

Last edited: Jun 9, 2016
    savuviorel_007 likes this.
  8. Este bine cum a spus clauditzu97 intr-un fel...
    Chiar daca nu o sa fie de 90.000 macar sa fie la 30.000 si productia de seprom sa fie macar 1.500-2.000/Ora.
    Este prea mica magazia de seprom si productia.
    In ziua de azi toti avem nevoie de seprom.Nu mai e cum a fost acum 4 ani.
    90k trageri se duc foarte repede mai ales la 35/36 de lasere.
    Oricum sunt de acord cu aceasta idee,sper sa stranga cele 100 de voturi.

savuviorel_007 likes this.
  9. Bismut

Bismut User

Cei din echipa de dezvolvoltare ar trebui sa se gandeasca ca pe vremuri puteai avea doar 31 lasere...acum sunt 45-46 ar trebui ca macar productia sa fie marita la 300/h.
    Si da...treaba cu punctele de registru...dureaza enorm de mult sa ti le asezi la loc daca vrei sa le resetezi, inainte te mai ajutau colegii de clan sa ti le pui mai rapid...mergea sa trimiti seprom din nava in skylab..cred ca nu era necer sa stearga acea optiune din intregul joc ca sa remedieze respectivul bug care a fost.
    Din partea mea ai un vot pozitiv.

P.S: Era mai bine daca puneai doar doua optiuni de a vota, dar nu Da si DAAA :)

savuviorel_007 and Vali_44 like this.
  10. Haideti cu votul, nu mai leneviti ca este o idee benefica pt. toata lumea, nu are dedesubturi ca altele si sa ofere mai putine sau mai multe avantaje celor mici sau celor mari:);)

Seth[RO] likes this.
  11. Propunere respinsă.

Temă închisă.

Thread Status:
Not open for further replies.