modificare la CPU RB

Discussion in 'Actualizări și idei' started by •˚•˚ŦĦΣ˚•˚GΛMΣЯ˚•˚•, Feb 15, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Credeti ca modificarea la CPU RB este binevenita?

Poll closed Feb 22, 2014.
  1. Da, pentru ca nu mai stai sa schimbi mereu ce anume sa iti cumpere automat

90.3%
  2. Nu cred ca este nevoie

9.7%
  3. Nu stiu

0 vote(s)
    0.0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Cred ca trebuie facuta o mica modificare la CPU RB - Cipul de cumparare automata rachete, pentru ca trebuie sa stai mereu sa schimbi de pe rachete pe ECO si nu e normal asa, oricum se cumpara deci de ce nu se face si pt rachete si pt eco in accelasi timp?
    adica ca in imaginea de mai jos:
    [​IMG] mi se pare ca e de 1000X mai avantajos si pe DO nu ii dezavantajaza cu nimic, sau cel putin faceti alt model care sa contina asta daca nu doriti sa il actualizati pe cel existent.
    Sper sa se faca asa ceva.

!!(-.-)!! likes this.
  2. votez da..desi eu folosesc cpu ala sa cumpere eco,iar rachetele le pot cumpara din meniul cumparare rapida,direct din pagina de joc..spor la jok..))

!!(-.-)!! likes this.
  3. chiradal

chiradal User

Si daca ai depasita magazia, cum faci? Ca nu mere.

!!(-.-)!! and FùllCяέαтivέ like this.
  4. SiLєnT

SiLєnT User

Dar nu e mai simplu sa iti iei tu 2 cip-uri? Pui cate unu pe fiecare configuratie si le setezi independent. Apoi doar schimbi configul cand ramai fara.

!!(-.-)!! and Silviu like this.
  5. Silviu

Silviu User

Desi sustin ideea, abordarea ta este una chiar inteligenta, multumesc pentru sfat. :)

~~Dark~Star~~ and !!(-.-)!! like this.
  6. de ce sa nu ti se ofere sansa sa nu te scarpini in dreapta cu mana stanga adica sa ai posibilitatea sa se faca normal nu sa schimbi configuratia ca sa poti schimba, sa zicem ca esti in poarta si esti atent la ce faci, mai stai sa schimbi configuratia, sa mai fie si lag.... e mult mai simplu asa sa iti alegi ce sa iti cumpere el, de aia e cpu de cumparare rachete in care le are si pe cele normale si pe cele eco

!!(-.-)!! and Drakaar like this.
  7. Propunere respinsă.

Temă închisă.

Thread Status:
Not open for further replies.