Moderatori chat

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de andreisoony, 21 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Imi pare foarte rau ca aici nu se permit incarcari de poze, si sugerez sa fie modificat forumul, dar nu acesta este subiectul, pe data de 21.12.2014 pe la ora 20.05 min. pe serverul int11 si as vrea sa intreb ce fel de moderatori lucreaza la chaturile globale din joc. Fiindca cineva a scris un cuvant neadecvat, ca sa nu spun altfel, dar sunt pedepsit eu cu Sistem: Ai primit un kick de la administrator, bad behavior ! Si ma rog, ce e rau in cuvantul obsedat fiindca de fiecare data cand il scriu imi da kick, dar de data asta chiar nu am scris nimic si am fost banat pe nedrept vreau sa se rezolve aiure.., chestia asta !

2. hαhαhα

hαhαhα User

forumul acceptă încărcarea pozelor.
    ai fost sancţionat de sistem în mod automat, cuvîntul "obsedat" a fost introdus în sistem ca şi cuvînt interzis şi de fiecare dată vei fi sancţionat pentru folosirea lui.
    reclamaţiile referitoare la activitatea pe chat au o secţiune specială aici.

3. Ok, mersi se poate inchide tema.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.