Sugestie Mod Pasiv

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de HadesYaBoi, 20 Dec 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Adaugare mod pasiv

 1. Da

  56,3%
 2. Nu

  43,8%
 1. HadesYaBoi

  HadesYaBoi User

  Si din titlu se intelege exact idea mea, cei care ati jucat jocuri gen gta 5 stiti de modul pasiv, idea asta mi-a venit dupa ce colectam palladium si m-au puscat de vreo 30 de ori tipi care sunt de 10 ori mai tari decat mine, eu find la inceput n-am ce sa le fac, idea cu modul pasiv este sa-l poti activa in anumite harti cum ar fi 5-1, 5-2, 5-3 si de la x1 pana la x-8, fara mapele pvp, cand activezi modul pasiv sa nu poti ataca alti jucatori dar nici eu nu te pot ataca pe tine, poti farma npc-uri si poti colecta palladium, cutii etc, sa poata sa fie activat doar inafara unei lupte, si sa aiba cooldown de sa zicem 2 minute pentru a preveni abuzul. Da, inteleg ca pana la urma e un joc pvp/pve, dar un jucator ufe sa sara peste un jucator nici macar fe, totusi nu e corect.
  Pro:
  -Noi jucatori nu o sa se streseze ca sunt puscati 24/7 si asa poate mai multi jucatori o sa ramana, eu de exemplu n-am mai jucat cateva luni din cauza asta

  Contra:
  -Sincer nu cred ca este vreun contra, poate doar eu cred asta.
   
 2. Cunosc niste "noi jucatori" ce fug in portal imediat cum apari prin imprejurimi , care ar fi in culmea fericirii cu ideea ta ! :)) Tine cont ca si aia care te bubuiesc pe tine au fost si ei la randul lor acolo unde esti tu acum !
   
 3. =ΞDDY*=

  =ΞDDY*= User

  eu zic ca ar fi bine asta, dar numai in 5 3 , modulul sa fie activ 1 ora, si apoi cooldown 25 min, sau un alt raport multumitor.
   
 4. HadesYaBoi

  HadesYaBoi User

  Sau asa, sa nu fie abuz
  Nu prea cred, din moment ce au fost unde sunt si eu ar intelege frustrarea
   

Distribuie pagina asta