Feedback >>MOD EDIT<<, program care vede navele invizibile

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de ciupryanski, 2 Sep 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. As vrea sa stiu si eu, cum este posibil ca dupa atatia ani de la aparitia jocului "DarkOrbit", sa existe inca programe interzise care sa confere unor jucatori avantaje foarte mari in lupta?
    Sunt jucatori care, chiar daca esti camuflat si mascat de multe npc-uri, te pot lua in clic fara probleme, uneori vin spre tine deja tragand...Nu conteaza ca folosesti emp, trag pe tine in secunda urmatoare. Daca sari portalul intr-o harta inamica si ei se gasesc pe acea harta, te au deja in clic...(eu eram in portal imediat dupa jump si vedeam un punct rosu in mijlocul hartii, m-am dus spre el si ce sa vezi?, era un inamic). Cum este posibil asa ceva? De ce sa mai dau uridium pe emp-uri si camuflaje, cand nu au niciun efec? Si asta nu e de cateva saptamani, sunt deja luni de zile de cand ma confrunt cu astfel de probleme...
    Vreau ca dupa o zi obositoare de munca, sa vin acasa si sa ma relaxez cu un joc curat, nu sa ma enervez pentru ca sunt neputincios in fata "programelelor"!!!
    Va rog, dezvoltatori ai jocului, luati masuri cat inca mai exista iubitori ai jocului...nu dupa ce serverele raman pustii!!!! Va multumesc

crod apreciază asta.
  2. programe sunt peste tot ~pe orice joc(pe xxxxxxx)
    si eu pot pune tinta pe cineva din proteji de exemplu daca sunt atent la mapa si vad daca cineva vine catre mine in linie dreapta,rapid si imi dau seama:) si pt acei asa zisi codati incearca sa te dai pe langa ei cand fac un cub daca ei nu pun tinta de cateva ori inseamna ca ei nu au coduri

3. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Salut!

Ti-am editat titlul temei pentru a evita raspandirea acelor programe interzise prin intermediul forumului. Si cum deja exista deja o tema dedicata discutiilor despre acest fel de programe AICI,
    tema inchisa.

ciupryanski apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.