MMO VRU EIC

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de teiubescbebe, 13 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Buna ziua dragi jucatori . Am si eu o intrebare tampita cred , si sper sa gasesc o solutie ca mor de curiozitate .

  Am cautat pe internet si nu am gasit , si avand deja un cont nu mai pot afla informatii despre companii . Imi puteti explica mai pe intelesul prostilor .. cum functioneaza aceste companii ?

  Unde cresti mai repede gen sau... unde e mai usor sau etc .

  O seara faina
   
 2. Alege-ţi firma preferată din galaxie
  Dar fii precaut, extratereştrii agresivi nu sunt singura primejdie din acest joc MMO spaţial, marca Bigpoint! Începe-ţi călătoria spaţială prin DarkOrbit selectând una dintre cele trei facţiuni rivale - fiecare cu propria filosofie de a obţine victoria în acest război al stelelor. Foloseşte forţa, intimidarea şi agresivitatea în cadrul firmei Mars Mining Operations, du-ţi planurile la îndeplinire alături de firma Earth industries Corporation sau dă dovadă de viclenie şi curaj pentru a-ţi înfrânge inamicii alături de Venus Resources Unlimited. Oricare ar fi decizia ta, ai aceeaşi misiune: strânge cât mai multe resurse şi dovedeşte-ţi superioritatea într-un shooter plin de acţiune spaţială.

  Pe intelesul tau...


  O companie e o grupare de mai multi playeri. Intr-o companie exista diferite clanuri. O companie are 8 harti + 1 PVP ( se mai numesc si sectoare )

  MMO : 1-1 / 1-2 / 1-3 / 1-4 / 1-5 / 1-6 / 1-7 / 1-8 | PVP 4-1
  EIC : 2-1 / 2-2 / 2-3 / 2-4 / 2-5 / 2-6 / 2-7 / 2-8 | PVP 4-2
  VRU : 3-1 / 3-2 / 3-3 / 3-4 / 3-5 / 3-6 / 3-7 / 3-8 | PVP 4-3

  Hartile care nu apartin companiilor sunt 4-4 si 4-5 ( sunt neutre )

  Referitor la crescut.. cresti la fel peste tot.. depinde de cati playeri sunt.

  De exemplu daca pe o harta sunt 3 npc-uri iar la MMO sunt 3 playeri , la EIC sunt 2 playeri iar la VRU este doar 1 player... playerul de la VRU va ucide 3 npc-uri de unul singur.. deci va fi avantajat fata de cei de la MMO care o sa ucida doar 1 npc pe jucator.

  Cred ca nu te-am bagat prea mult in ceata... :))

  In caz ca am gresit cu ceva puteti sa ma corectati.


  aaaa da .. era sa uit.. mai jos ai descrierea celor 3 companii !

  MMO
  Voi fi sincer cu tine. Există doar două motive pentru care compania Mars Mining Operations te vrea în rândurile sale: să ajuţi la colectarea de materii prime şi să distrugi afurisiţii de alieni din sectorul nostru galactic. Alătură-te companiei noastre şi în curând vei avea de-a face cu câţiva piloţi inamici! Fie că o faci pentru onoare, fie pentru adrenalină, este treaba ta.


  EIC
  Trăim în vremuri grele, pilot! Doar cei cu nervi de oţel şi pumni puternici vor supravieţui. Earth Industries Corporation recompensează loialitatea şi devotamentul cu cele mai bune arme care pot fi cumpărate cu Uridium. Alătură-te companiei noastre şi împreună vom curăţa sectorul nostru de gunoi. Pentru glorie şi dreptate!


  VRU
  Nimic nu este mai important acum decât avansarea în toate domeniile tehnologiei. Însă progresul necesită investigaţii. Suntem consideraţi un cult care intenţionează să domine întreaga galaxie, dar ei sunt atât de imaturi, încât nu înțeleg intelectul nostru. Piloţii talentați care distrug duşmanii noştri sunt întotdeauna bineveniţi în familia noastră.
   
  Modificat ultima dată: 13 Dec 2013
 3. Roger ! Mersi fain .
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta