Misiuni noi

Discuție în 'Probleme generale' creată de Зauцeb6274, 18 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Misiuni pe care nu le poti efectua desi a trecut mai bine de o luna de la sesizare,sunt convins ca-s si buguri la noile misiuni(cum altfel sa faci 3 mil puncte de influenta intr-o zi?),misiuni pt nivel peste 20 care nu intereseaza pe nimeni(trebuie sa fiu 'tampit' sa accept o misiune cu 400 uberkloni si 400 uberklini pentru 15 000 uri in care cheltui milioane de munitie de elita)si deasupra tuturor raman userii retardati care folosesc programe ilegale.
    Nu de alta dar m-am saturat sa beau suc(a se citi pinacolada) acidulat peste masura...cu bicarbonat in exces(a se citi k.....a sau alte dracii de softuri)si cu toate sesizarile la suport(apropo tind sa cred ca cei care triseaza sunt chiar ei cei care nu pot fi verificati).

Si fiindca noua strategie a firmei Bigpoint este de a elimina jucatorii mai vechi(eu asta inteleg din niste misiuni misogine si ignoranta fata de jucatorii prea dotati)si vreti sa atrageti noi jucatori..eu va las...a fost un joc frumos odata...si

Sarbatori Fericite!

_FLϒ☠➽ apreciază asta.
  2. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Asta e , trebuie sa ne adaptam...la fel ca si tine ..nu pot sami dau seama cine ar face 400 uber klon :confused::confused:Sa fim seriosi ...macar de ar da uridium mai mult.

3. Există o temă de discuție dedicată eventului...

Folosești cuvinte cărora nici nu le pricepi înțelesul...

Și de-ar fi să accept (bătut) comparația, misiunile puteau fi cel mult misandre, ”misiune” fiind de gen feminin, ca atare neputând fi ”misogine”...

...o epatare jalnică din partea-ți!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.