Misiuni noi

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de ##Ðüмץтяα§[*RO*], 15 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Salut as vrea si eu sa stiu cum pot activa msiunile alfa ?
   
 2. Hermes

  Hermes Guest

  La ce misiuni anume te referi ?
   
 3. Misiune noua-Prioritate Alfa:17 cum o fac so deblochez ?
   
 4. -.-AVATAR-.-

  -.-AVATAR-.- Guest

  Pentru a putea efectua o misiune din cele noi, in principiu ar trebui sa ai nivelul necesar pentru aceasta, apoi sa ai spatiu pentru a putea accepta misiunea.

  Adica, daca tu ai spre exemplu lvl 16, iar misiunea este de lvl 17 nu o vei putea accepta decat dupa ce vei ajunge la lvl 17.
  Daca tu ai deja lvl necesar pentru o misiune, trebuie sa ai in vedere faptul ca iti trebuie un loc liber (din cele 5 disponibile) pentru a putea accepta si efectua misiunea...

  Mai mult de atat nu am idei suplimentare, avand in vedere informatiile pe care tu le-ai oferit pana acum despre situatia ta....
   
 5. Deci am lvl 19 aproape 20 misiunea se numeste Misiune noua-Prioritate Alfa:17 am loc de inca 2 misiunni si nu o pot accpta si doar aceasta missiune ci toate aceste misiuni noi prioritate alfa
   
 6. Scrie te rog un ticket la suport, pt. a verifica ei despre ce ar putea fi vorba.
   
 7. -edos78-

  -edos78- User

  pentru a putea efectua aceasta misiune trebuie sa rezolvi celelalte misiuni. pune cursorul pe bara unde scrie accepta misiune si o sa vezi ca iti se deschide o fereastra si o sa intelegi atunci. cel putin la mine asa este.
   
 8. .akatar.

  .akatar. User

  poate revi si tu cu un raspuns de la suport sa stim si noi. nici eu nu le pot accepta. mersi


  mersi boss.
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 16 Ian 2014
 9. QUALYQULA

  QUALYQULA User

  eu am auzit dar mie nu mio arata ce trebuie sa fac sa o pot vedea si eu
   
 10. BENY

  BENY User

  Va salut...
  Probabil intrebati despre misiunea alfa 17 care ofera un LF4 . Va anunt ca trebuie intai sa rezolvati misiunile 1701.1702 etc...cand ati facut toate misiunile cu npc , misiunea Alfa 17 se va debloca si astfel va apucati de treaba. Asadar inainte sa se deblocheze misiunea alfa trebuie sa faceti misiunile aferente acelui nivel.
  In speranta ca ati inteles cum functioneaza , va urez succes in continuare .
   
 11. Pentru a putea efectua misiunile "Prioritate Alfa" din cadrul noului sistem de misiuni, trebuie mai întâi efectuate misiunile din grupa ce le precede (ex. misiunile dintre "Prioritate Alfa 2" şi "Prioritate Alfa 3").

  Pentru a putea vedea misiunile "Prioritatea Alfa" în cadrul sistemului de misiuni de la NYX, trebuie bifat butonul corespunzător de deasupra misiunilor (cele galbene).
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta