Misiuni neactualizate

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de alex75, 12 Iun 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. alex75

alex75 User

Avand activa o misiune cu nave ( distruge 10 nave tip veng ), am observat faptul ca desi am distrus mai multe nave de tip veng (pusat, adept, lighting...), nu s-au punctat la misiune.
    Cu toate acestea, ele se regasesc la calculul rangului meu.
    Cum pot finaliza misiunile cu veng in aceasta situatie ?

Modificat ultima dată: 12 Iun 2016
  2. Avand in vedere ca s-a modificat numele navelor nu si cerintele misiunilor normal ca nu ti se pune la misiune, de ex: ti se cere sa omori 10 goliat dar defapt goliatul se numeste acum "crucisator de lupta" si normal ca nu ti se pune la misiune. E ca si cum te-ar trimite in padure sa vanezi ursi dar defapt ursul se numeste iepure :D:D:D ai priceput ?

**Just4fun** apreciază asta.
  3. e bun atunci..... nici misiuni nu mai putem face ca nu se puncteaza. tot in spre " bine" se indreapta jocul ( parere personala :) )

4. Bismut

Bismut User

Cu ocazia asta ar trebui sa primim un nou set de misiuni :))

5. dar misiuni cu npc-uri, ca macar alea se puncteaza :)

6. Este o problemă cunoscută despre care s-a făcut deja vorbire în acest forum!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.