Misiuni indisponibile

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de johny25812, 29 Dec 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. johny25812

  johny25812 User

  Am lvl 18 aproape 19 , am misiuni care nu ma lasa sa le activez cu toate ca sunt la lvl 18 . Dau exemplu de misiuni : E o capcana ! Legatura intrerupta ! Operatiunea alcatraz ! Sacrificiul suprem ! Amenintare cu risc ridicat ! .... si multe altele. Acestea sunt doar cateva din misiuni ce nu le pot activa .... Daca sunt pentru allte niveluri , unde gasesc anuntul pentru fiecare nivel ce misiuni sunt ?
   
 2. hαhαhα

  hαhαhα User

  clic pe lacătul din pictograma ce se află deasupra şirului de misiuni. cînd pictograma devine galbenă vei vedea şi misiunile indisponibile iar sub numele acestora va fi indicat şi nivelul. problema ta este alta însă, cel puţin una dintre misiunile indicate de tine ca indisponibile, "sacrificiul suprem", este o misiune de trecere de la un nivel la altul iar pentru accesarea ei ai nevoie să finalizezi alte misiuni anterioare. dacă selectezi misiunea şi muţi cursorul pe "acceptă misiune" ai să vezi care dintre misiuni mai trebuie finalizate.
   
  ĄMŮИ-ŖĄ, Arezan și Althea apreciază asta.
 3. johny25812

  johny25812 User


  Am inteles. deci trebuie sa termin misiunile de la fiecare nivel ca sa pot activa misiunile noi din nivel in nivel .Asa am facut. terminat misiuni la un nivel si am activat prima misiune noua Legatura intrerupta ! Multumesc pentru ajutorul oferit si timpul alocat !
   
  Veneficus și hαhαhα apreciază asta.
 4. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  La Multi Ani !
   
 5. johny25812

  johny25812 User

  La Multi Ani !
   
 6. mobob

  mobob User

  La Multi Ani!
   

Distribuie pagina asta