Misiuni iarna

Discuție în 'Probleme tehnice eventuri' creată de ™Ω-»TΣЯЯØR«-Ω™, 29 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Am o intrebare saptamana trecuta am ratat 2 misiuni zilnice si cele grele si cele usoare iar pentru asta nu mi-a dat misiunea speciala 4 usoara si grea pentru saptamana trecuta dar am 3 misiuni speciale finalizate. O sa mai primesc misiunile grele daca am pierdut o misiune speciala.

2. Extreme

Extreme Guest

Conform celor scrise in anuntul oficial"Finalizați toate misiunile săptămânii, iar la începutul săptămânii următoare aveți acces la o misiune specială de iarnă. Cei care ies învingători, se califică în marea finală din 31 decembrie!"
    Alaturat ai link din forum cu anuntul oficial pentru Festivalul Iernii 2013
    https://board-ro.darkorbit.com//threads/festivalul-iernii-2013.2284/#post-7582

3. Am inteles ca trebuie sa finalizez toate misiunile zilnice ca sa primesc la inceputul saptamanii o misiune speciala de iarna. Dar vreau sa stiu daca mai primesc misiunea din marea finala daca nu am facut o singura misiune speciala si 2 misiuni zilnice.

4. ICHIGO

ICHIGO Board Administrator Team Darkorbit

Misiunile de iarna finale le primesti daca ai finalizate cel putin 3 din cele 4 misiuni saptamanale .

™Ω-»TΣЯЯØR«-Ω™ apreciază asta.
  5. Asta vroiam sa aflu. Mersi de raspuns.

6. ICHIGO

ICHIGO Board Administrator Team Darkorbit

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.