Misiuni de event

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de johny25812, 21 Iun 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. johny25812

  johny25812 User

  Cutia deliciilor. unde gasesc cutii Mayhem ?
   
 2. 4-4 la spaceball
   
 3. matca

  matca User

  STAU DE O SAPTAMINA LA SPACEBALL SI NU AM LUAT NICI O CUTIE MAYHEM CIND SE DAU..
   
  Veneficus apreciază asta.
 4. matca

  matca User

  CUM DEBLOCHEZ MISIUNEA CUTIILE DELICII
   
 5. Lasa-te pagubas pt ca n-ai nici o sansa... cutiile de la spaceball si Mayhem sunt colectate cu anumite programe care au timpi de reactie sub o secunda iar adminii se fac ca nu vad la fel cum nu vad user-botii de care sunt pline hartile de ani de zile!!!
   
  crod, styv86, *^*NEMESIS*^*RO*^*! și alți 3 apreciază asta.
 6. Althea

  Althea Board Administrator Team Darkorbit

  Corect!

  Nu există cerințe pentru deblocarea misiunii. O poți găsi la misiunile de event.

  Problema a fost semnalată și se află în atenția echipei tehnice. Sperăm că se va găsi o soluție rezonabilă de rezolvare.
   
 7. Veneficus

  Veneficus User

  sigur acest joc impreuna cu al lui dezvoltator nu vor supravietui imortalitatii... sperantei...
  sau crezi cumva ca exploatarea naivitatii va schimba situatia?

  pentru echipa asta "tehnica" cineva a oprit timpul...
   
 8. SELF

  SELF User

  "Între viitorul şi trecutul meu e un joc... Mă simt liniştit şi împăcat, dar îmi dau seama că viaţa mea înseamnă chiar acest joc între trecut şi viitor, care e anormal la vârsta mea... Nu vreau eu să mă gândesc la viitor, dar atunci apare în mine, pretimpuriu, trecutul, ca un mare semn de întrebare, pe care eu mă prefac că nu-l văd"Marin Preda. Pacat ca si dupa 9ani sa primim aceleasi raspunsuri,sa nu stiti sa faceti diferenta intre "cei buni si cei rai".E o deceptie acest event si celelalte trecute:A se distinge între decepție,
  care este un termen general atribuit fenomenului de inducere în eroare (fie intenționat sau neintenționat).Art244 si 245 din codul penal.:rolleyes:;)
   
  _^MATRIX^_, Tibles, WIΖΛΓΔ și alți 2 apreciază asta.
 9. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  păi, de fapt, la origine e un bug și nu o problemă !
  problema apare atunci cînd ne întrebăm cum de mereu aceiași utilizatori șmecheri află despre aceste bug-uri ? cînd oare au avut timp să testeze respectivul bug și unde căci el, bug-ul, este folosit din prima zi a eventului ! departe de mine intenția de a insinua că respectivii au avut acces la serverul de test sau că altcineva a testat pentru ei ! :rolleyes:
   
 10. Daca ar fii fost mai multe misiuni zilnice pentru puncte space cup, ar fii fost mult mai ok sa strangem puncte , a trecut o saptamna si abia odata am resetar punctele... slabut
   
  johny25812 apreciază asta.
 11. SELF

  SELF User

  as intreba un admin:cum ar fi eventurile fara programe ilegale? cum de aceeasi buti care sunt nonstop online sunt si la spaceball? de ce noi care am luat pachetul space cup nu vom profita niciodata de designuri daca nu ne putem apropia de spaceball? care e scopul acestor evenimente? daca BP nu poate tine situatia sub control,la ce se mai foloseste de un event? "„Minciuna premeditată nu mai e o chestiune de fantezie, ci de caracter.”
   
 12. Este o posibilitate de peste 80% ca anumiti jucatori sa aiva acces permanent la serverul de test (stiu cativa , dar nu le dau nume ca se vor supara pe mine :) ) si mai e si varianta ca in echipa D.O. sa existe si cativa dezertori ce asi iau comisioane pentru anumite lucruri , stiu eu pe cineva pe facebook ce tot face reclama la spartane cu 2/3 euro si cyborg la 9 euro, seprom lf4 noi ... etc . dar cu toate astea , DarkOrbit are cate o pagina si pe twitter si pe Fb si nu observa acele postari ce asi au in titlu si numele DarkOrbit .
  de ce sunt acesti coordonatori si furnizori de joc asa de indiferenti ?