misiuni cu npc din harta low

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de **İEDÜ**, 24 Aug 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. **İEDÜ**

**İEDÜ** User

De ce npc urile din portile galactice nu se contorizeaza la misiunea "Continuati''?
    pana la urma sunt npc uri identice cu cele din harta low

2. Pentru ca asa a fost de la inceput...cine ar mai face misiuni in low sau pe hartile normale

3. **İEDÜ**

**İEDÜ** User

era undeva un post dat de un BA in care se spunea ca : npc urile din poarta kappa se contorizeaza la misiuni
    de asta am postat tema

4. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

dacă la cerințele misiunii nu este specificată obligativitatea distrugerii într-o hartă anume atunci npc-ul respectiv poate fi distrus pe orice hartă îl găsești.

Veneficus apreciază asta.
  5. pai eu am o misiune cu klini deschisa si nu sa contorizat nimik cand am facut kappa....

PS as dori sa vad acel post daca mai exista ca eu am cautat si nu am gasit nimic :)

6. Identice ca formă şi recompensă (uneori)...însă, au un cu totul alt nume:

De exemplu, ţi se cere să distrugi -=[Streuner]=- şi nu -=[Streuner]=- α1 sau -=[Streuner]=-
    β1. Acolo unde se cere distrugerea NPC-ului în cadrul unui portal galactic, se specifică anume acest lucru.

În plus, dacă e misiune şi vi se cere un lucru anume, de ce ar trebui să faceţi altfel de cum vi se cere?!