Misiune noua - Prioritate Alfa:17

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de ●Ĝäm3я●, 30 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. [​IMG] Am si eu o intrebare legata de aceasta misiune: timpul 5:00 este 5 ore sau 5 minute deoarece doar colectarea a 1000 prometium si 1000 endurium dureaza mai mult de atat, chiar daca recompensa este foarte buna cerintele sunt imposibile in acel timp.
   
 2. Poi probabil ca se refera la 5 minute, dar nu pentru finalizarea completa a misinuii, doar pentru ultima sarcina din ea.
   
 3. Intervenţie corectă, mulţumesc!

  Ai la dispoziţie 5 (cinci) minute, timp în care trebuie să vizitezi cele două hărţi inamice x-1, la coordonatele indicate şi să revii în harta x-1 a companiei tale, la centrul NYX.
   
 4. dar cum se face baieti ca am niv 19 spre 20 si numi apare mis asteastea
   
 5. Hermes

  Hermes Guest

  Ai efectuat toate misiunile de nivel 17 ?

  De asemenea, pentru a fi afisate si misiunile "Prioritate Alfa", in lista de misiuni de la NYX trebuie bifat acel lacat ce apare deasupra misiunilor (arata misiunui indisponibile).
   
 6. Misiune finalizata.. se poate inchide
   
 7. Hermes

  Hermes Guest

  Tema inchisa.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.