Misiune incheiata dar nu am primit RECOMPENSELE

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de redbaron111, 13 Feb 2026.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Am facut misiunea "Nebunie cu stil" din cele 100 misiuni, m-am intors la centrul de comanda asa cum cere misiunea dar nu am primit RECOMPENSELE, nu s-a bifat etapa Intoarcete la centrul de comanda. Ce se intampla? Nu a aparut alta misiune din cele 100, pare ca nu am terminat misiunea dar ea este terminata odata ajuns la centrul de comanda.Va rog astept un raspuns pertinent. Multumesc.[​IMG]

2. ICHIGO

ICHIGO Board Administrator Team Darkorbit

Salut, in primul rând verifica fereastra de misiuni sa vezi dacă încă este activa misiunea, dacă este activă mergi la centul de comandă de pe hartă x-1 și deschide efectiv fereastra centrului de comandă. Dacă misiunea nu este ectiva verifica Jurnalul de bord și dacă recompensele nu sunt creditate si misiunea apare ca fiind îndeplinită trimite un tichet către echipa de suport (în limba engleză sau germană) în care să le explici situația spre a fi remediată.

P.S. imaginea atașată nu este vizibilă.