Misiune fara rasplata

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de justedy97, 31 Ian 2025.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. justedy97

justedy97 User

Salut! Aseara in jurul orei 00:40 ora romaniei, am finalizat misiunea "Defaimare" 750 uber lordakia fara a primi nici macar un reward, nu am primit experienta, nu am primi uridium onoare etc, ba chiar mai mult in index si in log nici macar nu mi apare "ai finalizat cu succes misiunea etc". As dori sa aflu si eu daca se poate face ceva in legatura cu treaba asta... Am cumparat in mod expres boosterele de pe shop cu bani reali in ideea ca o sa primesc un reward mai bun... dar, surpriza, n am primit de fapt nimic. A mai intalnit cineva problema sau similara? Multumesc!

2. ICHIGO

ICHIGO Board Administrator Team Darkorbit

Salut,

Această problemă necesită intervenția echipei de suport pentru a fi rezolvată corespunzător. Te rugăm să trimiți un tichet către suport direct din cont sau folosind acest link: Contactează suportul și să le oferi cât mai multe detalii despre problemă.

Din păcate, pe forum nu te putem ajuta în acest caz.

Tema închisă

justedy97 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.