Minus onoare ???? ca am omorat pe 1?

Discuție în 'Probleme generale' creată de 1913.LF17GANM50, 1 Ian 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Se întâmplă să îţi asumi rezultatul anumitor acţiuni: fie ripostezi şi te alegi cu onoare negativă, fie părăseşti scena şi te alegi cu onoarea "şifonată" dar sănătoasă.

Pushing-ul este atunci când, prin diverse acţiuni îţi creezi / ţi se creează avantaje nemeritate în joc.

2. rattyionut

rattyionut User

in mare asta spuneam si eu.
    cu alte cuvinte sa se feresca si el de acel jucator.[​IMG]

3. pai frate am ajuns sa ma FERESC de un anumit jucator findca voi nu rezolvati bugu cu petu? ba e posibil activezi petu selectezi player si iesi din raza de actiune dai cu salve si dupaia opresti te apropi de el petul trage in el,
    deci hai sa fim seriosi nu am ajuns in ziua de azi sa fug de unu ca imi da -onoare si asta e bug, 500k onoare nu cred ca sunt sinucigas sa imi dau singur onoare pe - hai sa fim realisti corosive ps: nici nu aveam nevoie de onoarea inapoi stai tranquila, ca iti mai repet nu cersesc niciodata doar vroiam sa raportez, oricum las-o balta.. ce a ajuns si darkorbit.... mda
    ps2: si sincer imi permit sa ucid 1-2 din compania mea dar nu sa ucid pana iau 50 de miliarde - onoare ca nu vreau sa am rang de principiant.