Anunț Mini-Event "Ziua Recunoștinței"

Discuție în 'Eventuri' creată de Hyperionᅟ, 23 Noi 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Hyperionᅟ

  Hyperionᅟ S-Moderator Team Darkorbit

  Salutare Piloți Spațiali,

  [​IMG]

  Profitați de recompense duble și obțineți recompense speciale de la Porțile Galactice în acest an, de Ziua Recunoștinței, oferte care durează până în ziua Cyber Monday (lunea cibernetică)! De asemenea, căutați cutiile cargo cu friptură de curcan! Cine spune că nu puteți să primiți și să mâncați un curcan?

  Evenimentul începe miercuri, 24 Noiembrie, orele 00:00 am (ora locală a serverului) și se derulează până pe data de 28 Noiembrie, 23:59 pm (ora locală a serverului).

  Calendarul Ziua Recunoștinței va dura până pe data de 2 Decembrie, pentru ca toți jucătorii să poată primi recompensele de conectare.

  Mai multe informații găsiți în FAQ-ul de [AICI].
  Vă rugăm să ne oferiți feedback-ul vostru în subiectul de discuție creat [AICI].

  Echipa voastră DarkOrbit
   

  Fișiere atașate:

 2. -pianoman-

  -pianoman- Community Team Team Darkorbit

  Salutare Piloți ai Spațiului,

  Din cauza problemelor tehnice apărute în cazul rachetelor WIZ, ce nu au transformat navele utilizatorilor în curcani pe parcursul zilei de ieri, departamentele tehnice au prelungit durata Turkey Mutation până la orele 23:59 (ora locală a serverului) a zilei de azi, 25 noiembrie.

  Echipa voastră Darkorbit
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta