mia fost furat contul mam saturat de suporturi faceti ceva sau nu

Discuție în 'Probleme generale' creată de βΞŇŇ, 1 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. βΞŇŇ

βΞŇŇ User

contul meu e la vnzare ce nu inteledeti uitati saitul pe care e pus contul ma <link extern interzis> e contul cu numarul 26 uitativa ce am pe el
    global europe 3
    lvl 21, MMO
    ~9.350.000.000 exp.
    36 LF4 + a lot of LF3 + a lot of elite shield (15 lvl 8-10)
    ~3.000.000 seprom on laser
    Hellstorm Launcher LVL 16 All best CPU's
    APIS , ZEUS , 8 IRIS ALL lvl 16 , 11 HAVOC , 10 HERCULES
    ~ 1.800.000 x2 ~ 800.000 x3 ~ 350.000 sab
    ~ 1.350.000 x4
    pld 2021 ~16.000 ~60 base modules
    3 HANGAR: GOLIATH- Centaur, Razer-goliath, Diminisher, Solace,Sentinel, Spectrum, Venom+ all from trade; AEGIS- Aegis VETERAN,Aegis ELITE; SPEARHEAD.
    FORMATION: Heart, Moth, Diamond, Chevron, Crab, Pincer, Barrier.
    tech center: 2 open slots (10 energy leech, >400 precision targeter), second APIS ready!
    Skylab: all 20, seprom 20
    pilot bio: 29 points
    PET lv 15, 5 radar protocol lvl 3, 5 cargo protocol lvl 3, evasion protocol, kamikaze lvl 3, enemy locator lvl 3, auto-looter lvl 3, auto-resource collector lvl 3, combo ship repair gear lvl 3 + lvl 2, P.E.T. repair lvl 2, cargo trader lvl 1.

ce vreti spaga sa rezolvati sau ce am mers la politie aia au inceput sa rada si sa ma ia la misto

Modificat ultima dată de către moderator: 2 Feb 2015
  2. Narsil

Narsil User

Ceea ce reclami tu aici este FALS si MINCIUNA !!!, sumele de la munitie sunt rotunjite si este clar ca nu este crescut de mana ta, acest cont este de ceva vreme la vanzare pe acel site si ai inventat povestea ca sa pui mana pe el gratuit.

3. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Să fii credul este imposibil ca tu să nu fi făcut măcar o singură tranzacție pe ”dita” mai contul , de aceea dacă tu spui cu atâta încredere că este al tău , cauta tranzacțiile făcute pe acel cont în e-mailul de la contul respectiv și trimite la suport . Doar ei o să ți-l dea înapoi dacă este adevărat ceea ce spui tu.
    App , nu o lua în nume de rău , da personaje ca tine gen pinochio sunt multe în acest joc.
    I-a și pune mâna și muncește să ai un cont bun , nu veni cu vorbe aici.

4. eu sincer toate acele conturi le-as bana definitiv in locu celor de la suport.

5. Ceea ce ai postat tu aici se poate numi reclama , nimeni nu stie daca ti sa furat contul sau tu vrei sa faci reclama sa-ti fie cumparat contul .. .Plus ca nu este permis sa distribui alte situri care nu sunt pe proprietatea celor de la BP ,in traducere ceea ce ai postat(fix acel link) duce la un alt site care vinde/cumpara conturi de DO ,ceea ce este ilegal conform regulilor BP. Sfatul meu e sa-ti modifici postarea pana nu-ti iei ban si pe forum.

In legatura cu furtul contului(daca este adevarat) ,dupa cum ai spus si tu,la politie te vor lua la misto,sunt foarte putini (politisti) care vor lua cazul in serios,iar BP stie acest lucru si nu face nimic .De ce? Pai pentru simplul fapt ca majoritatea incearca sa-si vanda conturile ,dupa ce isi iau teapa acestia spun ca li s-au furat conturile .. :rolleyes:
    Cel mai bine e sa-ti securizez contul,adresa de email folosita doar pentru a tine contul de DO si in nici un caz nu trebuie oferita parola contului/emailului , NIMANUI. In 5 sau 6 ani de joc o singura data mi sa spart un cont,cu un anumit bug de la BP insa nu m-am dus la politie din motive evident ..
    Iti urez multa bafta la recuperarea contului desi nu cred ca vei avea noroc .. :(

6. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

serios ? şi dacă un "prieten bun" de al tău pune la vînzare contul tău doar cu numele, ca să-ţi facă rău !?

_»ΣLΣЙλ«_[WΔЯ™] apreciază asta.
  7. daca nu dai contu sa joace si altu gen''prieten bun'' sau nu te lauzi ce cont tare ai tu nu are cum sa faca asa ceva.iar celor de la suport le este foarte usor sa depisteze adevarul.

8. Interesant cum anumiti playeri cunosc site-uri unde se vand programe interzise iar apoi pozeaza in sfinti pe aici.

9. Hermes

Hermes Guest

Problema o rezolvi strict la suportul jocului, facand dovada ca tu esti prorpietarul de drept al contului. La Politie te adresezi biroului care se ocupa cu frauda electronica si nu o sa-ti rada nimeni in ras.
    Cat despre tonul pe care il abordezi in forum, daca se mai intampla o singura data, te asigur ca vei zbura definitiv din DO.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.