Mi-au disparut dronele

Discuție în 'Probleme generale' creată de Nikthunderbolt, 3 Iul 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. De ce ? am pe nava pus Cpu de reparare drone si azi am intrat si vad ca nu mai am dronele ce sa intamplat ? :(

2. verifica in log sa vezi ora cand au fost distruse si trebuie sa fii constient ca pe langa faptul ca ai cpu.ul de drone pe ambele configuratii trebuie sa mai ai si uridium sau bonuri de reparatii de nu ai cpu.ul este inutil

3. Tibles

Tibles User

Le-ai pierdut, prin posibilitatile enumerate mai sus. Nasol, va trebui sa o iei de la capat sau sa-ti cauti alte recreatii!

4. Bismut

Bismut User

Daca bati apropouri sa primesti dronele inapoi contacteaza-i pe cei de la suport, aici nu te poate ajuta nimeni.

dark~ro apreciază asta.
  5. da asta e nu aveam cpu de reparare pe cealalta configuratie :(

Rayne, MaximAmSpus™ și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  6. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

toată stima pentru onestitatea cu care ai recunoscut că vina pentru pierderea dronelor este în întregime a ta ! după mine, în întreaga istorie a forumului, ești unic !

lala92, Rayne și crod apreciază asta.
  7. True5.1

True5.1 Guest

Si cum s-a aflat misterul....

Tema inchisa !

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.