Metoda simpla pentru rezolvarea problemei companiei dominante

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de kk12, 26 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

SUNTETI DE ACORD?

1. DA

2 vot(uri)
    40,0%
  2. NU

3 vot(uri)
    60,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. kk12

kk12 User

Ce ar fi daca companiile care au ramas cu foarte putini membri ar acorda anumite bonusuri pentru a atrage jucatori de la compania dominanta? Recent Darkorbit a acordat bonusuri importante ( de exemplu un hangar plus nava) deci nu se pune problema ca organizatorul nu ar mai putea acorda pe viitor anumite bonusuri. Aceste bonusuri ar urma sa fie acordate diferit in functie de nivelul jucatorilor, nevoile pe care le au companiile minoritare etc. Pentru a nu se muta toti jucatorii de la compania dominanta la alta si astfel aceasta din urma sa devina ea dominanta bonusurile ar trebui sa fie acordate pentru un numar limitat de jucatori.
    Sa zicem de exemplu ca pe un server VRU e companie dominanta , iar MMO si EIC ar fi minoritare. Un anunt ar trebui sa sune astfel:compania MMO recruteaza 200 jucatori de la VRU de nivel 2-18 pentru care ofera un hangar, 1lf4, 30k uri 500gg ,IAr compania EIC recruteaza 300 jucatori de la VRU de nivel 5-20 pentru care ofera un hangar , 1 lf4 35k uri 600gg, sau ce considera organizatorul ca ar fi bine. De asemenea jucatorii care se muta nu vor pierde onoare,expererienta.In schimb jucatorii care se vor muta vor trebui sa ramana fideli companiei la care se muta pentru o anumita perioada de timp sa zicem 1 an sau daca vor sa plece mai repede sa plateasca dublul bonusului primit. Bonusurile le las la alegerea DO sau chiar a voastra. Voi pentrui ce bonusuri v ati muta?Ce spuneti sunteti de acord? E o idee buna?

Arezan și ᵃᵛᵉᶰ apreciază asta.
  2. !!(-.-)!!

!!(-.-)!! User

Eu sunt de acord sa se ofere bonusiri companiei care este in minoritate, dar nu asa de mari "hangar, 1lf4, 30k uri 500gg" eu a-si fi de acord doar cu una din aceste 4. In plus cred ca trebuie sa refaci ideea, pentru ca nu vad avantaje dezvoltator.

Modificat ultima dată: 26 Apr 2014
  3. kk12

kk12 User

cred ca dezvoltatorul ar avea destule de castigat daca companiile ar fi cat de cat echilibrate. jocul a fost gandit ca fiind un player versus player dar a devenit mai mult un player versus npc sau un farming deoarece daca nu esti la compania dominanta practic cand te duci la vanatoare gasesti tot membri ai companiei tale pe hartile adverse si unu doi adversari stand mai mult pe langa portal

Arezan apreciază asta.
  4. !!(-.-)!!

!!(-.-)!! User

"cred ca dezvoltatorul ar avea destule de castigat daca companiile ar fi cat de cat echilibrate." Eu cred ca acesta este un avantaj player . Un avantaj pentru dezvoltatot este acela care poate sa aduca mai multi bani .

"3. Ideea trebuie să fie expusă clar, concis, cu avantajele care decurg din ea, cu exemple concrete dacă este cazul. Înainte de a o posta, gândiți-vă ce beneficii aduce și dezvoltatorului, dar și jucătorului. Ideea va fi înaintată ca propunere dezvoltatorului numai dacă este bine argumentată. Acest minunat joc este susținut pe bani reali, așa că ar fi bine sa aveți în vedere acest lucru;"

5. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.