mansa-joystik

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de »яσmέσ•Bσў«ìŋ$aŋę»RO, 29 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. salutare domnilor.am si eu o propunere pentru cei de la BB de la domeniul tehnic ai jocului darkorbit.se poate ca jocul sa fie facut in asa fel sa-l jucam si cu joisticuri-mansa ca la alte jocuri cu avioane?ar fi super daca s-ar putea face ca e mult mai usor si mai realist jocul.va multumesc si o zi buna in continuare.eg5 id66296276

2. Asta inseamna ca jocul sa nu mai fie browser si sa fie descarcat in pc-urile noastre printr-un client iar jocul ar trebui sa fie 3D ceia ce inseamna munca de la 0 pentru echipa tehnica darkorbit si nu cred ca vor face asa ceva.Poate in viitorul apropiat cine stie....poate da poate nu.

PS: Ideile despre imbunatatirea jocului se posteaza aici. https://board-ro.darkorbit.com//forums/actualizari-si-idei.472/

Modificat ultima dată: 29 Mai 2014
  3. 1. Asta nu e "un joc cu avioane" .
    2. E un joc pe browser .
    3. Exista o sectiune pe forum unde poti posta idei de imbunatatire a jocului.

4. Hermes

Hermes Guest

Interventii suficiente,

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.