MAIL

Discuție în 'Probleme generale' creată de genius35, 25 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. genius35

genius35 User

AM INCERCAT SAL RECUPEREZ SI NU AM PUTUT SI AM CERUT AJUTOR AICI.SI VAM INTREBAT CUM CA AM INCERCAT SI IO DAR DEGEABA.DAC NU PUTETI SA MA AJUTATI SPUNETIMI CA NU SI GATA NU STAU SAMI PIERD TIMPU DEGEABA INCERCAND DACA NU VRETI SA MA AJUTATI MS;)

2. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Noi te-am ajutat exact cu ce se putea.:)

3. TeFnuT

TeFnuT User

poi si nu poti macar pass sa o schimbi?

4. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Eu sunt doar un simplu jucător ca mulți alți , eu m-am referit ca l-am ajutat prin a se adresa suportu-lui de la Yahoo. Tema respectivă este aici și care a fost închisă că el a fost ajutat , dar ca e el cu moț , și că spune el ca nu îl ajutăm prin ceea ce îi spunem e alta problemă.
    Ce rost mai are să ajuți oameni care după ce le spui , îi inveți , ce rost mai are sa îți bați capu pt. o problema care e a lui și care noi am încercat să îl ajută.

5. genius35

genius35 User

idea e ca nu mati ajutat,voi doar spuneti ce ar trebui sa fac,cea ce am incercat inainte sa scriu aici.in plus ca cine mio inchis conversatia ar trebui sa ma intrebe sau cel putin sa se prinda si el despre ce e vorba defapt nu sa judece ce or comentat alti dac eu nu pot sami recuperez mail ar trebui sa faca el cv presupun nu vreau sami schimbe mailu ca sa creda ca fur acc sau cv de genu doar amarata aia de pass si sa mio spuna in privat atat ca intra cineva pe acc nus cine si nu vreau sa pierd 1 an sau cv mai bn de jucat pentru nimik.daca nu poate sa faca atat sami spuna si ma las de joc ca alta varianta nu am....

6. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Nu este așa simplu cum crezi tu , această firmă BP are și ea niște drepturi ( CCG ) ( Politica de confidenţialitate ) . Dacă ar fi așa cum vrei tu să fie , ar face toți și ar dispărea conturile , tu trebuie să ai dovezi clare că acel cont îți aparține . Și eu pot veni aici pe forum/suport să mă plâng că nu mai pot accesa un anumit e-mail cu un cont de al meu(în acest caz poți minți/spune adevărul) dar această problemă nu este datoria BP să îți rezolve ție acel e-mail . Este datoria ta să ai grijă de acel e-mail și să ții minte acele date pe care le-ai completat la crearea adresei de e-mail. Dacă tu crezi că nu îți suntem de ajutor , apăi nu mai crea teme aici și rezolvăți singur problema cu e-mailu.
    Mai pe scurt nu ai cum să schimb/muți un cont de pe un e-mail dacă nu ai acces la acel e-mail.

7. genius35

genius35 User

eu team inteles ce spui tu dar io pot sa dovedesc ca e ameu acc asta si nu vreau sami rezolve problema cu mailu io doar am spus ca nu mai pot sal accesez da stiu pass si vreau doar pass sa mio schimbe ei ca mailu sun constient ca nu am cum sal schimb sau sal schimbe ei dar pass ma gandesc da.iimbe pas o ca dac io spun sa schla acc tau tu ai mail asa ca io nu vreau sa fur sau sa fac altceva imi stie cineva pass de la acc meu si io vreau so schimb doar dar nu pot si io am cu sa dovedesc ca este acc meu.am postat aici nu pentru mail pentru acc si pass io am specificat doar ca numi merge mail.EU VREAU DOAR SAMI SPUNA CA DOVEDESTE CAI ATAU SI O SCHIMB NU TREBE SAMI SCHIMBE MAIL DOAR PASS DACA SE POATE DAC NU NU.....

8. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Nu se poate așa ceva.

9. Mare lucru din gramatica ta domnule genius nu am inteles .. :rolleyes:. Trecand peste asta,dupa cum a spus si EmYy,nimeni nu-ti va da sau schimba parola unui cont fara ca tu sa deti emailul respectiv.Daca ti-ai pierdut emailul(parola,etc),numai ai nici o sansa de a putea sa-ti schimbi parola contului !!
    Insa daca rezolvi cu cei de la yahoo ,cei de la BP vor putea sa te ajute ,in caz ca numai ai contul pe respectivul email prin simplul mod de a te prezenta la politie si a depune plangere :rolleyes: ,putin aiurea,stiu .. am patit si eu exact la fel acum cativa ani,iar cand m-am dus la politie m-au luat in ras ,evident de altfel :))
    Prin urmare daca ti-am inteles eu bine problema (daca nu te voi ruga sa ma scuzi),nu ai nici o sansa,indiferent ce vei scrie aici,pe forum sau ce "dovada" vei aduce ca respectivul cont e al tau atata timp cat nu deti emailul,iar cand ma refer la faptul ca nu-l deti .. ma refer stric la faptul ca nu te poti loga pe el .
    Ps:Imi pare foarte rau ca nu te-am putut ajuta cu sfaturi ci doar cu informatii probabil inutile pentru tine,sau poate nu .. :p
    Mult noroc !

10. genius35

genius35 User

no asa miai dat informatiile de care am avut nevoie si nu poezi multumesc;)miam bag picioru intrun an de jucat no acuma HERMES poti sa scri..Absolut corect,multumim si sa inchizi tema ca mam lamurit

11. EmYy_1995

EmYy_1995 User

De acuma să ai grijă de lucru tău.

12. Hermes

Hermes Guest

Inainte de toate, ai mari carente in a te exprima corect romaneste, ca sa nu mai vorbesc de gramatica , ca probabil nu ai auzit de acest cuvant. Aici in forum ai primit tot ajutorul care ti se putea da, nimeni nu-ti va schimba parola, mailul sau sa-ti recupereze ceva scriindu-ti povestea aici. Singurii care te pot ajuta in cazul in care dovedesti ca esti proprietarul de drept al contului, sunt cei de la support. Pentru redeschiderea temei si tonul necuvincios pe care l-ai avut, te invit la o plimbare afara din forum, pentru a-ti racori mintea incinsa de efortul de a posta intr-o limba care se pare ca nu-ti este materna , ci mai degraba vitrega.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.