mail

Discuție în 'Probleme generale' creată de genius35, 24 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. genius35

genius35 User

am o problema cu mailu nam mai intrat de mult si imi cere intrebarea secreta dar no mai tin minte si nu pot sami schimb pass la acc meu.ma puteti ajuta sa schimb mail stiu parole stiu tot numai ca intrebarea secreta nu o mai stiu.ajutatima va rog daca puteti.sau parola sa mio schibati voi si sa mio spuneti in privat daca puteti

Modificat ultima dată: 24 Dec 2014
  2. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Această problemă o poți rezolva la suport-ul Yahoo.

3. genius35

genius35 User

si ce sa le spun si unde?

4. Seth[RO]

Seth[RO] User

Asta e ceva ce doar tu poti descoperi, citind singur rubricile si informatiile provider-ului tau de e-mail, fara sa astepti sa faca altcineva treaba asta pentru tine si apoi tie sa iti furnizeze doar informatia esentiala :) Aici sunt discutii despre Darkorbit, pentru discutii despre e-mail, cu siguranta providerul tau iti pune la dispozitie o sectiune similara forumului DO.

5. Hermes

Hermes Guest

Absolut corect, multumim.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.