Suport Mai reparam si noi jocul?

Discuție în 'Probleme generale' creată de ™أفضل™, 22 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Cand se va putea juca normal?Pagina principla nu merge,lag pe harti,porti pierdute,daune de la npc-uri care nici nu se vad ....Ne dati 3 zile de onoare si exp de care nici nu ne puteam macar folosi pt ca nu poti sa te loghezi,sau sa faci o poarta
   
 2. Eu unul,incerc sa ma loghez de 40 minute,pe prima pagina
  Dupa ce reusesc sa intru,un lag de se incarca pagina de joc in 15 minute
  Deja i-mi pare rau ca incerc sa joc(inca..) acest joc
   
  Seth[RO] apreciază asta.
 3. Seth[RO]

  Seth[RO] User

  Subscriu. Nu pot spune ca e frustrant caci ar fi un "understatement" .Sunt cu nervii in pioneze de-a dreptul...
   
 4. Hey!Am o problema :( .Cand ii dau start imi apare bara de loading,se umple cu galben si dupa aceea astept si astept si nu imi intra pe harta.Ma puteti ajuta?
   
 5. EmYy_1995

  EmYy_1995 User

  Incearca un alt browser , o curatare de cache/cockie si poate isi revine , alt ceva nu ai putea face , sau trimite problema ta la suport , acolo te poate ajuta.
   
 6. Problemele sesizate de voi (probleme de autentificare / întrerupere a jocului) atât în cursul serii zilei de ieri cât şi pe parcursul întregului sfârşit de săptămână, se confirmă şi s-au datorat înregistrării unui "trafic ridicat nedorit" - ceea ce înseamnă că, în ciuda celor mai bune eforturi depuse de furnizorul de servicii de securitate IT şi administratorii BP, modalitatea de "flood-are" a servere-lor de joc precum şi servere-le "victimă" sunt schimbate prea repede astfel că, este dificilă stoparea atacurilor suficient de rapid.

  Cu toate acestea, echipa tehnică va face tot ceea ce este necesar pt. a împiedica astfel de atacuri, în timp cât mai scurt posibil.
   
  motanu_1990 apreciază asta.
 7. Multumim pentru raspuns
   
 8. -=Nommo=-

  -=Nommo=- User

  Deci Jackpot-ul de ieri a fost valid..sau se va repeta?
   
 9. N-am participat la JPA-ul de ieri ca să pot confirma / infirma dacă problemele de care aminteam au afectat sau nu eventul respectiv.

  În măsura în care ni se va comunica ceva în acest sens, vă va fi transmis şi vouă, în cadrul acestui forum.
   
 10. deci ne prinde Craciunu pe jocu asta??a devenit imposibil de jucat dar totusi ne bucuram ca avem eventuri unu dupa altu:)))felicitari pt frumoasele eventuri
   
 11. vangard531

  vangard531 User

  Mai fratilor,spuneti domnule la conducere,sa opreasca naiba eventu pana face jocu sa mearga ,ca ne bagati in spital ,a dat drumu la toate si nu mai merge nimic,pierdem ore in sir degeaba ptr. chestii pe care le faceam in cateva minute ,si ne mai umplem si de nervi.Ne tot dati explicatii ca nu pot s a schimbe serverele,si alte minuni,dc nu pot face fata de ce s-au mai apucat sa faca .De 6 ani tot timpu nu mai scuze dar vreau sa stiu si eu,va merge vreodata jocu asta ca lumea?
   
 12. EmYy_1995

  EmYy_1995 User

  Este o problema pe acest joc , dimineata pana seara in jur de ora 20:00 (aproximativ) nu am deloc lag , pot sa ma joc linistit dar dupa ora 20:00 deja incepe chinul ...nu mai pot face aproape nimic , merge incredibil de rau , eu dau sa merg undeva dar nava ori ramane pe loc ori merge in alte parti .
  Daca aveam aceste probleme de dimineata pan seara poate era intr-adevar o problema de la mine dar asa nu cred ca ar fi de la mine .
  Intrebarea mea este , mai are cineva asemenea probleme ?
  Tin sa mentionez ca pe sv. care joc(EG4) mai am prieteni care mai intampina probleme de genu.
   
 13. lohas

  lohas User

  Asta am vazut si eu si ma intereseaza pana cand tine asa inainte merge bine jucul dar acum am in lag cat casa