Mai Multe Oferte la LICITAITE!!!

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de alex4nadru, 21 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti asa ideie?

Sondaj închis pe 31 Dec 2013.
  1. Da

13 vot(uri)
    86,7%
  2. Nu(Va rog sa lasati un comentariu de ce ati votat nu)

2 vot(uri)
    13,3%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. alex4nadru

alex4nadru User

Ideia mea consta in a putea oferi la Licitatie credite la mai multe obiecte odata!
    Avantaje Playeri: Nu vor pierde mult timp pentru a oferi la mai multe obiecte
    Dezavantaje Playeri: Nu gasesc

Avantaje BP: Jucatorii nu se vor plictisi oferand la targ
    Dezavantaje BP: Nu gasesc

2. Ideea ta nu se poate implementa din mai multe motive:
    1.Selectarea itemelor la care doresti sa licitezi se va face greoi si implicit tot pierzi timp(pe care tu il vezi avantaj)
    2.Un user poate usor sa blocheze licitatia si asa incarcata de sutele s-au chiar miliardele licitate.

Apreciez munca depusa pentru a creea o imagine la ideea ta dar trebuie sa fie mai elaborata.Spor...........

3. alex4nadru

alex4nadru User

1)Eu cred ca e mai rapid sa scrii cifrele si sa apesi doar o data un buton decat de vreo 20 ori
    2)Nu cred ca va putea sa se blocheze(e un joc greu nu e unu slab vai de el care sa se blocheze)

4. Mie unul imi convine..mai ales cand vreau sa iau amplificatoare sau scut+laser ptr pet..

5. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Conform pct.8 din regulamentul acestei sectiuni...

Idee respinsa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.