Mai exista reducerea de 25% la upgrade?

Discuție în 'Probleme generale' creată de kk12, 26 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. kk12

kk12 User

Poate cineva sa imi spuna daca mai exista reducerea de 25% la upgrade? Eventual poate cineva sa imi spuna cu aproximatie cand a fost ultima asemenea reducere? Multumesc anticipat!

2. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Chiar acum este in desfasurare un astfel de event! 1 ora cu 25% reducere la orice upgrade!

3. kk12

kk12 User

de ce nu imi apare pe prima pagina ca exista un asemenea event?

sau unde joc pe serverul america globala 2 eventul este peste cateva ore in functie de decalajul orar?

4. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Din pacate nu am informatii legate de serverele americane. Informatiile pe care le detinem privesc numai serverele europene.

5. kk12

kk12 User

Nu face nimic, nu am mai jucat o perioada si vroiam sa stiu daca mai exista eventul.Din cate stiu pe serverul pe care joc ar trebui sa fie peste 7 ore adica incepand cu ora 3 dimnineata.

6. kk12

kk12 User

azi noapte nu am mai rezistat sa apuc reducerea m am culcat asa ca poate imi spune cineva cand e urmatorul astfel de event. macar pe serverele europene fac eu calculul dupa aceea. daca nu stie nimeni se poate inchide tema

7. Jurjstyle

Jurjstyle User

Nu stie nimeni deoarece e aleator .. dar un model ar fi vinerea intre orele 6-8 pm ale serverului ( cam unu pe luna deci o vinere pe luna ) .

8. Hermes

Hermes Guest

Interventii suficiente,

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.