Feedback M.A.S.Q.U.E. Shiplookz™ - Personalizare Nave - Unica temă de discuţii

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ©ØrrØsivΞ, 26 Mai 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Da, si dupa le echipezi cu aceste designuri mov, toate designurile expo (mov), pot fi echipate doar daca ai achizitionate navele pt. care acestea sunt predestinate.. pt. designul Expo16 Pusat ai nevoie de nava Pusat si il poti echipa din hangar, pagina de start de unde activezi nava, nu din gestiune, de unde acum se poate face transferul si echiparea.
   
 2. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  eu personal nu inteleg la ce va trebuiesc designurile "" MOV"" :)) nu ai nici un fel de avantaj. cu designul mov arati de parca ai fost batut o luna intreaga cu parul:)) si culoarea mov ......)))) o alta culoare nu au gasit ? cercel in ureche nu am !!
   
  crod apreciază asta.
 3. P!x3lL

  P!x3lL User

  Jocul acesta a devenit mai mult de design...foarte multe designuri nave/pet fara nici un bonus. Pentru ce sa platesc 3.99 euro pentru un design de pet care nu are nici un bonus, sau sa dau 150k uri pentru un design de nava ca tot la fel nu imi ofera nici un bonus ?
  Sa nu mai vorbesc despre designurile de drone...
   
  crod apreciază asta.
 4. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  a devenit tot jocul frustrant ca nu mai stii la ce sa te mai astepti, dela mega la rabaturi si alte schimbari de ciorapi zilnic, nu mai avem la ce ne astepta :(((
   
  johny25812 apreciază asta.
 5. zefira97

  zefira97 User

  asa acuma cu cum urmeaza campionatul european era frumos cum baga pe alt jok facut de bigpoint nave cu acel design la care sa dea jucatori carre vor sa ia acel design si sa il dea la persoanele ce dau mai mult dmg sau ultima lovitura
   
 6. Se poate face ceva in privinta dronelor? Nu mai cresc in nivel deloc... indiferent daca incerc cu leonov sau cu orice alta metoda. Pur si simplu nu mai cresc la nivel 6. Chiar nu se poate face nimic in privinta asta?

   
 7. abc123

  abc123 User

  Server? Eu le-am facut ieri level 6 cu leonovul.
   
 8. Seth[RO]

  Seth[RO] User

  Folositi leonov pentru cresterea dronelor. Pe orice alta nava cu abilitati sau bonusuri dronele nu cresc. Alternativ, folositi un vengeance, bigboy, goliath de baza, fara abilitati sau bonusuri!
   
  RazvanTare apreciază asta.
 9. player.one

  player.one User

  Poate cineva sa ma lamureasca asupra felului cum mai functioneaza designurile din hangar(gen Saturn ,Exalted etc pt ca momentan ,daca vreau sa echipez nava cu un design oarecare,imi arata designul respectiv pe harta x1 fara nici un fel de echipare! Cum trebuie procedat(daca nu mai e sistemul care era acum ceva timp0 sa mi pot echipa nava cu orice design din hangar ?Sper ca nu va trebui ca la fiecare schimbare de design sa trebuiasca sa mi reechipez nava ca o iau razna...:))
   
 10. BA DA pentru ca designurile nu mai sunt designuri acum sunt nave,,,si la fie schimbare de nava(design) trebuie echipat dinou....
   
 11. in urma ultimelor implementari , sistemul hangar a fost schimbat, iar fiecare design pe care il detineai acum este o nava separata, care, daca vrei o poti echipa cu echipamente noi sau, poti transfera tot echipamentul de pe o nava pe alta de ex: ai tot echipamentul pe nava golaiath Exhalted si ai nevoie de golaiath veteran mergi la hangar si ai acolo optiune de transfer echipament de pe nava activa pe nava de care ai nevoie,dar atentie, pentru ca transferul sa fie posibil , navele intre care doresti sa faci transferul trebuie sa aiba acelasi numar de sloturi laser/generatoare/extras , cu alte cuvinte ,nu poti sa transferi echipamentul complet de pe Citadel pe golaiath ,sau invers, doar golaiath-golaith , vengance-vengance s.a.m.d
  in cazul in care ai doar o nava echipata complet , sa zicem Citadel si ai nevoie de Goli ,care are mai putine sloturi ,transferul va trebui sa il efectuezi manual.
   
 12. mobob

  mobob User

  acum exista posibilitatea sa muti tot echipamentul de pe o nava pe alta,cu conditia ca nava sa aiba exact aceeasi configuratie (acelasi numar de sloturi pentru lasere,generatoare si extras)

  fostele designuri care confereau un oarecare bonus,acum sint nave .
  ca designuri,au ramas doar cele cosmetice,dar care acum pot echipa doar navele de baza (momentan insa,la multi jucatori lipsesc navele de baza ,desi le-au avut.in principiu,mai au navele de baza doar cei care le-au avut in momentul implementarii fara vre-un design echipat.dar conform anunturilor,situatia va fi corectata)

  deci ca sa rezum,acum daca vrei sa treci de pe spectrum pe diminiser,trebuie sa muti echipamentul.din fericire intre astea,poti sa o faci automat.
  intri in hangar,selectezi nava de pe care muti,o activezi,apoi intri in modul de gestionare (sub butonul activare).atunci o sa gasesti,in stinga casutei "inventar",un buton nou,rosu,pe care scrie "sistem de transfer"
  apesi pe el si iti apare o lista cu navele compatibile pe care poti muta echipamentul.

  ATENTIE
  aceasta functie nu merge cu surgeon si pusat,deoarece ele avind un numar diferit de sloturi fata de goli,respectiv veng,nu sint compatibile.
   
 13. player.one

  player.one User

  M am cam lamurit...Joc cam de cand s a inventat DARK ORBIT ul dar acum, ca sa l mai joci de placere...n o mai vad(placerea)! Mai nou,ori stai lipit de joc cam doua schimburi pe zi ,ori te lasi ,pt ca altfel nu mai faci fata la toate ideile care le vin unora de a ,,simplifica"jocul!Mi am cumparat(sau castigat ,in urma unor eventuri sau porti, facute cu greu) candva niste designuri pe care acum le gasesc in hangar si care imi sunt absolut inutile,doar daca mai pierd vreo juma de ora ,cel putin,sa dezechipez ,sa caut ce mi trebuie pe unde le am pus ca sa echipez un design...:(:)mad::eek:.Nu face nimic,DARK ORBIT...jucatorii vin,sau pleaca unii dintre ei fiind platitori de ani de premium sau rabat sau..alte avantaje:(.Dar vorba aia..,, de ce sa fie simplu , cand poate sa fie complicat"?:confused: mi amai venit una in cap...;): inainte ,trageam ,,haina'(designul) pe mine,acum mai nou,trebuie sa ma ,,dezmembrez "ca sa intru in haina...:p
   
  Modificat ultima dată: 8 Iun 2016
 14. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  cel mai mult mi-a placut caci la logare an ultimul timp a aparut o reclama cu un nou joc ( puzzle ) :))))) asta o sa facem an viitor cu navele pierdute:)) dar ce-i mai rau este ca o sa facem si nu navele bune :((((((((
   
 15. Am o intrebare: cele doua nave afisate pe pagina de start cand vor fi implementate ?
   
 16. johny25812

  johny25812 User

  sunt atatea peobleme aparute de la ultimul event si ultima modificare si tu vrei nave noi ? ai zeci de nave in hangar ... folosestele pe alea cu incredere... multora ne-au disparut navele de baza cumparate prin payment , au disparut desing-uri veteran si elite de la sperhad si aegis . da tu vrei iar noutati ?
   
  savuviorel_007, TorrenT și Seth[RO] apreciază asta.
 17. Buna ziua, după reiniţializarea server-elor de joc de azi dimineaţă şi dupa ştergerea cookies & cache, inca intimpin problemele vechi, probleme care dvs spuneti ca ar trebui sa fie rezolvate incepand cu aceasta dimineata..
  Mai jos regăsiţi o listă cu problemele care au fost rezolvate în urma actualizării clientului de joc de azi (pt. unele dintre ele s-ar putea să se observe efectul după reiniţializarea server-elor de joc de mâine dimineaţă şi / sau ştergere cookies & cache):
  PET
  - butonul de activare al PET-ului funcţionează din nou, după utilizarea CPU FB-X (Asistent Automat Combustibil) pt. achiziţia de combustibil;
  - Protocoalele Recuperare oferă din nou bonusul corect la colectarea uridium-ului şi a creditelor;

  *protocoalele recuperare inca nu ofera bonusul corect, energie extra primesc tot 2, inainte de M.A.S.Q.U.E. Shiplookz™, primeam 3, acum primesc 3 doar in PVP, unde inainte primeam 4, iar la munitie am observat aceasta diferenta, acum primesc 5 MCB 25, dupa in secunda urmatoare primesc 65 MCB 25, aceasta diferenta am obs la toate si la uridium (erau si inainte aceste diferente, intre minim si maxim primit, dar nu ca acum), am impresia ca protocoalele nu se aplica tot timpul (nu sunt constante in acordarea/aplicarea bonusului), stiu ca este o marja intre minim si maxim si ca bonusurile din cutii nu sunt constante, dar totusi de la 5 la 65? asta inseamna ca si duplicatorul si punctele la registru, au momente in care nu mi se aplica?
  Hangar
  - Numărul bonurilor de salt a fost inversat cu nr. bonurilor reparaţii, în imaginea de ansamblu a Hngarului;
  - Navele disponibile sunt afişate acum în mod corespunzător în hangar;
  - Dacă un utilizator deţine design-urile dar nu şi nava, design-urile sunt acum afişate dacă este selectată nava corespunzătoare;
  - Punctele de Distrugere Drone: punctele sunt afişate acum în mod corect, după reparearea dronelor;

  *numarul bonurile de salt inca imi apare inversat cu cel al bonurilor de reparatii.
  *navele standard Spearhead, Aegis si Citadel inca nu imi apar , pe celelalte Goliath si Vengeance le-am achizitionat eu din nou.
  *dronele imi primesc dmg, dar nu cresc (am distrus npc, am facut porti..) si formatiile inca nu lucreaza cum trebuie (dupa warp, distrugere, schimbare a navei sau la conectarea pe joc, ele revin pe formatia standard).
  E.G.4 ID:161652277 NAME:™øᴌᴆᴳᴬᴹᴱᴿᴆø⁰⁹[øᴌᴆ»]
  Va multumesc!  Salut, vad ca numarul bonurilor de salt a fost inversat la normal cu cel al bonurilor de reparatii, dronele le-am crescut cu nava Leonov, cu Pusat si Surgeon refuza sa creasca:)))
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 13 Iun 2016
 18. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  Problemele se pare ca au devenit si mai serioase, am cumparat azi dimineata un design Romania si un design Germania, nici pana in momentul de fata nu le am in inventar, pe e-mail transctia este comfirmata !!!!

  Pe nava G-Champion ar trebui sa-ti apara.. daca nu, adreseaza-te support-ului.

  Nu apare nimic la sistem de transfer designurile care nu ofera bonus.

  Numai decat designurile cu bonus si abilitati.

  Numai la nava goala sunt designurile care nu ofera bonus si de ce nu sunt amestecat cu abilitatile si bonusurile?
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 13 Iun 2016
 19. Bismut

  Bismut User

  Dai click pe Goliath K2 (cel de baza) acolo o sa iti apara. In loc sa apara la G-Champion apare la Goliathul simplu.
   
 20. inca nu am navele de baza))goli,citadel,aegis,spearhead, iar vengeance il am luat iar de la licitatie.sper ca problema asta sa o rezolve ca am dat totusi ceva uri pe ele
   

Distribuie pagina asta