Feedback M.A.S.Q.U.E. Shiplookz™ - Personalizare Nave - Unica temă de discuţii

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ©ØrrØsivΞ, 26 Mai 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. ΛЯΣS

  ΛЯΣS Guest

  Salut!

  Daca ai deja nava Goliath simpla (cea disponibila la targ), sau unul din designurile de la targ, in mod normal nu vei mai putea licita pentru ca nu iti vor fi disponibile pe pagina de targ.

  Exemplu, in stanga este un cont de nivel 1 ce nu detine nicio nava/design de la targ iar in dreapta un cont ce le detine pe toate:

  nave targ.jpg

  Spor la joc!
   

  Fișiere atașate:

 2. Salutare ! Am activa misiunea ''Reluarea ostilitatilor" si la citadel aveam 1/2 iar astazi am distrus unul adversar si nu mi s-a punctat, de ce?
  PS. Nu aveam alta misiune cu nave activa.
   
 3. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Pentru că este o problemă. Detalii aflaţi lecturând prezenta temă!
   
 4. vad ca nu se nai zice nimic de misiunile cu nave inamice.sa rezolvat problema sau inca se lucreaza la remediere?este vorba de misiunile unde se cere sa pocnesti navele goli,aegis,citadel etc
   
  AENZUB apreciază asta.
 5. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Cumva nu mai jucaţi de întrebaţi?

  Atâta timp cât jucaţi jocul, se poate observa că nu s-a rezolvat. De lucrat, cu siguranţă se lucrează la remedierea tuturor problemelor, în funcţie de importanţa lor.
   
 6. sincer joc mult mai putin decat inainte deoarece nu mai am ce face:)am doar misiuni cu nave si pana nu se rezolva nu prea am ce sa fac (din pacate)

  nu stiu daca va ajuta cu ceva dar vin cu o sugestie:la misiuni in enunt sa scrie "faceti 10 g (de la goli)inamice,sau 10 a(aegis),etc si cred ca nu este greu de schimbat enuntu misiunilor.sper sa va fi dat o idee de rezolvare si sa nu fi deranjat pe nimeni cu sugestia mea
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 20 Iul 2016
 7. Veneficus

  Veneficus User

  ceva noutati in rezolvarea problemei cu navele la misiuni ??? nu de alta dar constat ca si resursele care trebuie culese pentru rezolvarea unor misiuni de la navele distruse au memorie si stiu de la ce nava au cazut...oare si cutiile cargo care trebuie furate de la un tip de nava au servit lecitina necesara???
   
  crod apreciază asta.
 8. Defcon.XII

  Defcon.XII User

  Inainte sa se ntroduca acest "update" aveam 618/750 goli la misiune, acum dupa 2 luni am 619/750, in 3 4 decenii cred ca am sanse sa o termin ...
   
  crod apreciază asta.
 9. AENZUB

  AENZUB User

  în funcţie de priorităţile dezvoltatorului jocului a sa terminam si noi misiunile ,Menţinerea misiunii nu vă costă absolut nimic a spus cineva...va place sau nu va place ,,,la revedere
   
 10. Vladut

  Vladut User

  Misiunile de event se pot lua chiar daca "sloturile" sunt ocupate cu mis normale? Daca nu,atunci e discutabila treaba cu nu va costa nimic mentinerea misiunii..
   
 11. Hermes

  Hermes Board Administrator Team Darkorbit

  Misiunile de event pot fi indeplinite/activate fara a se tine cont de misiunile normale/zilnice, etc.
   
 12. Show humanity is unified in tribute to the brave men and women of the Prometheus, with the Promethean Honor Pack. Each pack contains a Champion Goliath and all flag designs at a remarkable discount price.
  Deci vad ca am designuri cu toate tarile posibile , intrebarea este , toate au 5% HON si 10 % DMG ? sau nu ofera nici un benefiuciu nici una ?
   
 13. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Pentru a echipa design-ul cu steagul unei ţări, aveţi nevoie de nava Goliath Champion.

  Nava vă oferă acel bonus de 5% daune şi 10% puncte de onoare şi nu design-ul! Design-ul este unul cosmetic.
   
 14. am si nava si design , dar daca tin designul nu se mai pune bonusul ?
   
 15. Veneficus

  Veneficus User

  nava ofera acel bonus...indiferent care design cosmetic il setezi pe ea bonusul ramane acelasi...
   
 16. Va salut!
  Mai am cateva cheite Masque, mai pot face ceva cu ele?, nu am mai vazut de foarte mult timp o cutie violet pe harti. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?, merci anticipat. Scuze daca s-a creat dublu-post, nu am facut-o cu intentie, am cautat pe forum si nu am gasit acest subiect discutat pe nicaieri.
  O zi buna!
   
 17. CapoHrx

  CapoHrx User

  Vor mai fi cutii Masque
   
 18. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Da, în momentul în care vor fi disponibile cutiile de pradă MASQUE.
   
 19. Asta era problema, macar am un fel de raspuns. Ok.. mersi. Vreo idee cand apar?, intamplare/event/luck...?
   
 20. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Nu.
   

Distribuie pagina asta