LOW

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de MR*SPIKE, 9 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. S-a revenit la ”vechiul” model de LoW, respectiv NPC-urile nu mai urmăresc jucătorul.

Furios^^ apreciază asta.
  2. Asa e FLY eu sunt de acord cu tine. Ei vor doar bani.

3. SILUR0

SILUR0 User

ar trebui ca sa fie egalitate si la paladium sa se revina;DAR...

4. Da,vor bani,dar pentru ceea ce sunt ei,nemti.
    Corectitudine,mai presus de toate.
    Ma,frate,daca nu sunteti in stare sa jucati dupa cum cinta jocul,de ce va mai ambalati atit??
    Ca nemtii nu prea accepta smecherii...

5. [Teacher]

[Teacher] User

Pacat adminilor eu zic sa faceti ceva un portal si pt cei mici sa ia si ei acolo 5 k uri pe portal . Pentru ca voi acum sunteti mari, nu va mai intereseaza de cei mici.

Furios^^ apreciază asta.
  6. taci ma de unde sti ce vor nemtii ,tot dai cu presupusul atata vezi-ti de joc.

Sarinel2 apreciază asta.
  7. [Teacher]

[Teacher] User

Da si totusi dc ati schimbat low vreau cauza sa vad daca e aceasi la care ma gandesc eu.

8. Și ce te face să crezi că ar trebui să ți se argumenteze acest lucru?!

Oricare ar fi cauza, ideea este că modificările aduse în joc sunt la latitudinea dezvoltatorului acestui joc.

9. SILUR0

SILUR0 User

ESTE ADEVARAT; modificarile sunt la latitudinea dezvoltatorului,comform CCG,dar,:
    dezbracate ca te f...; imbracate ca nu te mai "frectionez",nu cred ca este normal asa ceva.
    de mult timp asteptam sa nu se mai poate folosi bugul de LOW,bucurie mare acum o sapramina,si acum dezamagire MARE .
    pai domnilor dezvoltatori ,Noi suntem bataie de joc:
    inainte erau butzi am facut suporturi cu sutele,am bubuit butzi[in defavoarea rangului meu]ce zicea suportul?"NU EXISTA ASA CEVA"acum sunt cei cu ' aut-o' si combinatoare de munitie;ce zice suportul?:"avem script de detectie"
    in joc nu se intimpla aproape nimic[0,000000(1)] pt jucatori care incearca sa joace corect.
    stiu multi jucatori care au profitat foarte mult de buguri,conform ccg trebuiau santionati ;
    VOI STITI VREO UNUL SANCTIONAT?
    -astea sunt ofurile unui om,care incearca sa lupte cu un sistem "corupt"
    va rog mult ,daca vreti si puteti,dragi Admini,transmiteti dezvoltatorului problemele care le intimpina cei care Cotizeaza[cit pot,dar o fac] si incearca sa joace cintit.
    o seara buna tuturor.....

pt. jucatori care incearca sa joace cinstit

Sarinel2, ..777.., ☺chris☻[CHG] și alți 3 apreciază asta.
  10. **İEDÜ**

**İEDÜ** User

Trebuia lasat low ul cum era saptamana trecuta si gata.Nu mai exista nici bug ul cu falconul nici nimica.Cine avea nava tare ramanea in picioare pana la sfarsit .Parerea mea este ca era mult mai bine cu toate npc urile gramada peste tine.Daca aveai investitie in echipament faceai fata daca nu te duceai la streuneri ;)

11. Drakaar

Drakaar User

Bine punctat.

Furios^^ și Seth[RO] apreciază asta.
  12. Tu cred parerea mea ca nu ai bagat nici un euro in jocul asta si e normal sa vezi lucrurile asa. Cei care au bagat bani multi stiu despre ce vorbesc. Eu bagam bani la mega +premium+rabat si nu tineam pasul cu butii si atunci ei ce au facut. Iti spun eu ca tu nu stii au lasat butii sa joace ca prostul de mine sa le bage bani in continuare. Am asteptat foarte mult sa se intample ceva si din nou nu sa intamplat. Nu ma pus nimeni sa bag bani si nu-mi pare rau dar nu-mi vorbi tu de corectitudinea lor. De ce nu au oprit butii decat dupa ce si din jucatorii care incercau sa ramana cinstiti sau cotizanti au cazut si ei in plasa . Atunci sa simtit ca au scazut incasarile si sa rezolvat din 3 banari imediat. Tu crezi ca nu au putut sa faca de la inceput asta. Te rog sa ma contrazici. Si sa te citez si ei au facut smecherii dar pe banii nostri.

Furios^^, Seth[RO] și [Teacher] apreciază asta.
  13. ai dreptate aici Fly.cam asa stau lucrurile .

14. [Teacher]

[Teacher] User

Eu sustin pe toti care sunt de acord cu low de saptamana trecuta.Bravo FLY si IEDU.;););). Si ca sa optin acel drept de raspuns dc ati schimbat low sunt membru al jocului darkorbit si am si eu drepturi ca orice jucator.

Modificat ultima dată: 19 Apr 2014
    Furios^^ și Seth[RO] apreciază asta.
  15. Poate am bagat ceva lovele in joc,poate nu.
    Pot sa fac solo low in ambele variante,nu ma deranjeaza cu nimic.
    Dar in varianta aia in care te urmaresc toate npc-urile nonstop,dau kamikaze,si nu iau recompensa de pe toate npc-urile distruse,asta nu mi-a placut.

16. era mult mai fain cand urmareau jucatorul. si garantez ca ar fi fost un + pentru dezvoltator, pentru ca foarte multa lume cumpara premium.

Seth[RO] apreciază asta.
  17. Silviu

Silviu User

Dezvoltatorul ține cont și de părerile jucătorilor, și cum din păcate multora nu le-a convenit, au decis să readucă LoW la starea originală, însă sper eu, fără bug-ul Century Falcon, astfel cine vrea să facă poarta să o facă așa cum trebuie.

~~Dark~Star~~ apreciază asta.
  18. [Teacher]

[Teacher] User

• Gata cu parerile om trai si om vedea ce o sa se mai intample.Dar noi aruncam niste bani in joc si nu vrem sa fie aruncati degeaba macar bunul simt al adminilor.Jocul va exista in continuare si zic ca e deabia inceputul.o_Oo_O

19. asa este , ai dreptate

20. **İEDÜ**

**İEDÜ** User

da ai dreptate toata lumea cumpara premium si rabat :rolleyes: