LOW

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de MR*SPIKE, 9 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Seth[RO]

Seth[RO] User

Nu au fost scoase nici un fel de NPC-uri, te inseli. Sunt toate acolo,doar ca au comportamntul modificat, indiferent cat damage le dai, se tin tot timpul dupa tine, inclusiv falcon-ul. Sincer, mie imi place mai mult cum e acum low-ul, il pot face mult mai repede fata de trecut (cu aegis si kami). Dar fara o nava buna si pc performant...slabe sanse!

2. Pina acum citeva zile,scoteam de pe npc-urile din low cam 17k uridium.
    Acum doar 13k.Explicatia ar fi ca,dupa comportamentul nou,sint nevoit sa dau mai mult kamikaze,si unele npc-uri sunt distruse,dar nu iau recompensa pe ele.Ca numar,sint tot atitea npc-uri ca si inainte de modificarea de saptamina asta

3. 3dWARd

3dWARd User

O intrebare, pana la urma e fixat acest BUG ? pentru ca unii de pe EG4 se lauda ca nu e fixat si inca profita de el: (11.04.2014, ora RO ~14:30)
    .......................
    [υиιт] contact_3dward: stai sa vezi acum ca nu mai merge LoW u
    [υиιт] contact_3dward: sa vezi bufnita cum apare
    [υиιт] contact_3dward: :))))
    .......................
    [UNΣK] †Rαgηαя†UNΣK†: Cine zice ca nu mai merge?
    [UNΣK] †Rαgηαя†UNΣK†: :))
    ..................

4. Silviu

Silviu User

Unde vezi tu ceva despre reducerea numărului de NPC-uri din acest portal?
    Numărul lor e neschimbat, comportamentul acestora nu mai este la fel ca înainte.

~~Dark~Star~~ apreciază asta.
  5. am facut azi si au fost doar cate 2 valuri din fiecare..din 16k cate scoteam inainte acum doar 8-9k.....

6. alex1

alex1 User

se scoate la fel uridium din low , in 2 persoane se scot cam 10-11 k uri in functie de lvl pe care il are fiecare player. daca nu ai luat suficient uridium inseamna ca nu ai pus click pe npc si sa tragi in el. exact ca si in porti atunci cand te duci in colt si dai kamikaze cate odata nu iei nici un uridium :)

7. am facut de dimineata un low, am luat putin peste 11k de uri, fara macar sa activez baliza 4, am facut acum un low, cu toate npc-uri scoase, si am luat 8,200, mentionez ca ambele low-uri au fost facute singur, si fara falcon

pe langa asta, am observat ca dau kamikaze, dispar npc-uri, dar fara sa lase cargo si fara sa primesc eu cv

8. alinushh11

alinushh11 User

pune click pe npc si apoi trage in el, abia dupa aceea sa dai kamikaze, altfel risti sa nu iei uridium de la npc-uri

Furios^^ apreciază asta.
  9. P!x3lL

P!x3lL User

Se pare ca au modificat LoW cum era inainte.

10. il vrem inapoi.....

11. MA nu e convenabil ca ati lasat bugul. Si voi nu vroiati bugul domnilor admini.In plus pe varianta asta low il fac numai navele mari (playerii). E mai bine pe cum a fost inainte sa il schimbati a doua oara la fel. Ce nu va convine. macar nu imprastiati npc pe harta.Daca nu mai faceti un low pt navele mai mici.Vrem low cum a fost inainte de restartul orei 4.52!!!!

Modificat ultima dată: 17 Apr 2014
  12. S-a modificat din nou poarta low?

13. torteto

torteto User

da s-a modificat

14. lucica

lucica User

ce sa va fac domnilor daca va laudati aici,nu ati inteles ca BP nu accepta sa faceti uridium foarte usor.doar daca bagati bani la mega sunt multumiti.credeti ca va scoate vreodata mega?:)))

_FLϒ☠➽ și Lance`Demon apreciază asta.
  15. Da ma bagam bani de rupem si respectul lor e 0%.Eu zic sa mute cum a fost inapoi.Si dc lau schimbat totusi??????:(:(:(:(:mad::mad::mad::mad:

Modificat ultima dată: 17 Apr 2014
    [Teacher] apreciază asta.
  16. pentru ca,prin ultima varianta de low,daca dadeai in un npc,si dadeai apoi kamikaze,luai recompensa decit pe acel npc in care trageai,desi prin kami distrugeai mult mai multi

17. serios?dar daca te duceai la baliza si dadeai kami luai toata recompensa ......sau pur si simplu puneai clikul pe un npc dar nu trageai.

18. eu vorbesc din propria experienta din ultimele zile.3-4 grupe de npc,trosnite cu kamikaze,total recompensa maxim 60 uridium,care ar fi trebuit sa fie peste 600 uri.Cit despre faptul ca tragi in baliza,si iei recompensa pe npc,habar nu am,oricum,nu mi se pare corect aia,ca doar nu e recompensa ca ai reusit sa tintesti baliza,nu??sau puneai clicul si nu trageai..hm,si npc-urile alea mureau de infarct??

[Teacher] apreciază asta.
  19. DO a inceput sa gandeasca romaneste. De ce sa aiba jucatorii avantaje ? Au bagat pet-ul si kamikaze si dupa ce au vazut ca nu e bine au bagat cooldown. Au incurajat jucatorii cinstiti sa foloseasca programe interzise prin neluarea nici unei masuri foarte mult timp ( credeti ca nu puteau sa opreasca folosirea programelor interzise din prima luna) erau plangeri peste plangeri si pe forum si la suport si ani de zile nu au facut nimic sau putin praf in ochi si dupa ce sau strans foarte multi pesti stop le luam upgradeuri-le si punctele registru. Astea costa mult uridium si trb iar bani. Acum low-ul. Se stia de el de mult timp si l-au modificat si au vazut ca nici acum nu e bine. De ce ? Sa nu aiba si jucatorii avantaje . Acum cred ca modifica kub-ul sa fii minim doi si fara pet. Nu stiu sigur dar cred ca si battleray-ul cu interceptorii l-au modificat. Dar oricum isi freaca mainile ca vine duminica seara si fac incasari la mega. De ce sa aiba si jucatorii avantaje ?

Seth[RO], lucica, Mr.Makaveli şi o altă persoană apreciază asta.
  20. Sau au inceput sa gindeasca nemteste,man.
    Corect,sau deloc.
    joci corect,mergi mai departe,ca jocul se mai schimba.
    Joci cu..ce nu trebuie,pauza totala,ce tot le plingeti de mila la aia de da daune imense,de la jumatea hartii,ca si-a pierdut,saracu,upgradele de la drone,ce sa zic..))